Veilig avontuur
Boek

Veilig avontuur leven als volgeling van Jezus: betrouwbaar, liefdevol, radicaal (cop. 2010)/ Adrian Plass, [vert. uit het Engels door: Maria de Jonge]

Persoonlijke overdenkingen door de evangelische auteur naar aanleiding van gebeurtenissen en voorvallen uit zijn eigen leven.

Recensie

De bekende evangelische schrijver Adrian Plass beschrijft zijn persoolijke omgang met Jezus en zijn toenemende ontdekking hoe betrouwbaar, liefdevol en radicaal Hij is. Aan elk van deze elementen of eigenschappen wordt een afzonderlijk deel gewijd, waarbij elk deel wordt afgesloten met in de tegenwoordige tijd geschreven 'verbale momentopnamen van markeerpunten en gebeurtenissen in mijn wandel met Jezus' en een aantal korte en kernachtige gebeden. Treffend is de epiloog met als laatste woorden 'Ik geloof dat alles goed zal komen'. De levendige en de appellerende toon en de grote directheid waarmee de schrijver zich tot zijn lezers richt, zal een brede christelijke lezerskring ongetwijfeld aanspreken. Bijbelteksten (volgens de Nieuwe Bijbelvertaling) zijn gecursiveerd.

Specificaties

Nederlands | 9789057871337

Titel Veilig avontuur : leven als volgeling van Jezus: betrouwbaar, liefdevol, radicaal
Auteur Adrian Plass
Secundaire auteur Maria de Jonge
Type materiaal Boek
Uitgave Sliedrecht : Merweboek, cop. 2010
Overige gegevens 238 p - 21 cm
Annotatie Vert. van: Jesus : safe, tender, extreme. - Cop. 2006
ISBN 9789057871337
PPN 327601965
Rubriekscode 254.7
Taal Nederlands
Onderwerp algemeen Geloofsbeleving
PIM Rubriek Religie
PIM Trefwoord Geloofsbeleving