Waar is Smiley?
Boek

Waar is Smiley? (cop. 2010)/ Smileyworld, [tekst: Jemma Morgan ; concept: Nicolas Loufrani ; ill.: Tim Alan Jones ... et al. ; inkleuring: Kyung Ah Park ; vert. uit het Engels: Lies Lavrijsen]

In de vorm van een e-mail wordt de lezer opgeroepen om allerlei zoekgeraakte Smileyfiguurtjes op te zoeken. Groot formaat prentenboek met gedetailleerde tekeningen in kleur. Vanaf ca. 5 jaar.

Recensie

Groot formaat zoekboek met meer dan 4500 bekende Smiley-figuutjes in allerlei varianten. In de vorm van een e-mail wordt een oproep gedaan aan de kijker van dit boek om alle zoekgeraakte Smileyfiguren op te zoeken. Per bladzij worden instructies gegeven waarnaar gezocht moet worden (o.a. op de markt, bij een concert, in het Amazonewoud en onder water). Aangevuld met een Smiley-galerij waarin allerlei Smileys thematisch bij elkaar zijn gezet, bijvoorbeeld vervoermiddelen, stemmingen, sport en dieren. Hierbij enkele moeilijke woorden/begrippen zoals: gegeneerd en narcistisch. Op het achterplat wordt een oproep gedaan om emoticons en icoontjes te downloaden van www.smileyworld.com (gratis, maar niet ieder bezitter van een p.c. zal hier blij mee zijn). De doelgroep is moeilijk aan te geven, het is soms zoeken naar een speld in een hooiberg! Voor wie er geduld voor op kan brengen. Vanaf ca. 5 jaar.

Specificaties

Nederlands | 9789002238833

Titel Waar is Smiley?
Auteur Jemma Morgan
Secundaire auteur Nicolas Loufrani ; Tim Alan Jones ; Kyung Ah Park ; Lies Lavrijsen
Type materiaal Boek
Editie 1e dr;
Uitgave Antwerpen : Standaard, cop. 2010
Overige gegevens [26] p - ill - 31 cm
Annotatie Omslag vermeldt: met 4500+ Smileys! - Oorspr. Engelse uitg.: London : Smileyworld
ISBN 9789002238833
PPN 327889675
Thematrefwoord Zoekplatenboeken
Taal Nederlands