Prinsessen
Boek

Prinsessen grappige geluidjes (cop. 2009)/ [geschreven door Ronne Randall, met ill. van Emma Dodd ; vert. uit het Engels Saskia van Iperen ... et al.]

In het paleis wonen veel verschillende prinsessen: elegante, vrolijke, sportieve, swingende en jolige prinsessen. Vierkant hardkartonnen prentenboek met eenvoudige kleurenillustraties en een geluidschip. Vanaf ca. 2 jaar.

Recensie

In het paleis wonen veel verschillende prinsessen: elegante, vrolijke, sportieve, swingende en jolige prinsessen. Op elke bladzijde wordt een prinses geportretteerd in woord, beeld en geluid. De linkerpagina geeft weer wat elegante prinsessen doen, rechts wordt een onconventionele prinses weergegeven. Door op het kroontje te drukken klinkt bij elke tekening een passend geluid. De tekst staat in de tekeningen. Op de rechterpagina geeft een cursief gedrukte tekst aan wat het geluid weergeeft. De felgekleurde, in zwarte lijnen opgezette, kaderloze prenten passen goed bij de tekst. Vierkant hardkartonnen prentenboek met twee afgeronde hoeken met mooi samenspel tussen tekst, prent en geluid en passend bij de interesse van de (meisjes)doelgroep. Voorlezen en samen bekijken in de peuterleeftijd. Tekst en illustraties beginnen/eindigen aan de binnenkant van het omslag. Vanaf ca. 2 jaar.

Specificaties

Nederlands | 9789044323115

Titel Prinsessen : grappige geluidjes
Uniforme titel Grappige geluidjes
Auteur Ronne Randall
Secundaire auteur Emma Dodd ; Saskia van Iperen
Type materiaal Boek
Uitgave Vianen [etc.] : The House of Books, cop. 2009
Overige gegevens [10] p - ill - 22×22 cm
Annotatie Vert. van: Princesses. - London [etc.] : Labybird Books, cop. 2008
ISBN 9789044323115
PPN 318172054
Genre sprookjes
Thematrefwoord Sprookjesprinsessen ; Geluiden
Taal Nederlands