(Oliver)
Boek

(Oliver) (cop. 2010)/ [concept, text, by Christopher Franceschelli, vert. uit het Engels: L.M. Niskos ; images: Gaby Kooijman ... et al.]

Oliver is een ei. Hij kan naar rechts rollen en naar links, maar niet veel meer. Tot er op een dag een wonder gebeurt. Vierkant hardkartonnen prentenboek met afbeeldingen van een ei. Vanaf ca. 2 jaar.

Recensie

Het verhaal gaat over het ei Oliver. Op de ene bladzijde rolt hij naar links, op de andere naar rechts. Hij beseft dat hij meer niet kan, omdat hij een ei is. Op de laatste bladzijde verandert zijn leven; er gebeurt een wonder. Het vierkante hardkartonnen prentenboek bevat zeven dikke bladzijden. Op een dubbele pagina staat het ei getekend en staat er in grijs een korte tekst bij. Er is veel witruimte. Op de één na laatste bladzijde is tussen beide pagina's een strook witte stof aangebracht waarop Oliver staat. Als je deze bladzijde omslaat, neem je de stof mee naar de laatste pagina waarop het wonder, het enige opvallende kleurelement in het boek, te zien is. Apart boek dat uitnodigt tot denken. Vanaf ca. 2 jaar.

Specificaties

Nederlands | 9789047702894

Titel (Oliver)
Uniforme titel Oliver
Auteur Christopher Franceschelli
Secundaire auteur L.M. Niskos ; Gaby Kooijman
Type materiaal Boek
Uitgave Rotterdam : Lemniscaat, cop. 2010
Overige gegevens [18] p - ill - 19×19 cm
Annotatie Vert. van: Oliver. - Brooklyn, NY : SmartInk Books, cop. 2008
ISBN 9789047702894
PPN 328253596
Genre dierenleven
Thematrefwoord Kuikens ; Eieren
Taal Nederlands