Pep jezelf op!
Boek

Pep jezelf op! een steuntje in de rug voor als het even tegenzit (2010)/ Gael Lindenfield, [vert. uit het Engels: Els van Dijk-Schrijvers ; red.: Studio Imago]

Praktische adviezen om in tijden van tegenslag jezelf beter te voelen door middel van oefeningen en een andere denkwijze.

Aanwezigheid

Recensie

Als het je in het leven tegen zit, is het uitermate handig als je het jezelf wat gemakkelijker weet te maken. In dit boek zijn in tien hoofdstukken tal van tips gebundeld om jezelf op te peppen en weer meer grip op je leven te krijgen. Of je nu schulden maakt of een verdriet moet verwerken: er zijn altijd dingen die je kunt doen om je tijd op een prettigere manier door te komen. De tips zijn vaak gestoeld op wetenschappelijk onderzoek en zijn praktisch en gemakkelijk uitvoerbaar. Het boek is toegankelijk geschreven en bevat dermate veel en uiteenlopende ideeën dat er voor iedere lezer wel een inspirerend idee in te vinden is. Jammer genoeg ontbreekt een register en is de inhoudsopgave beperkt tot hoofdstuktitels. Kleine druk.

Specificaties

Nederlands | 9789045310909

Titel Pep jezelf op! : een steuntje in de rug voor als het even tegenzit
Auteur Gael Lindenfield
Instelling /Studio Imago, Amersfoort
Secundaire auteur Els van Dijk-Schrijvers
Type materiaal Boek
Uitgave Rotterdam : BBNC Uitgevers, 2010
Overige gegevens 190 p - ill - 22 cm
Annotatie Vert. van: 101 morale boosters. - London : Piatkus Books, 2010
ISBN 9789045310909
PPN 325618585
Rubriekscode 415.3
Taal Nederlands
Onderwerp algemeen Zelfvertrouwen ; Motivatie ; Levenskunst
PIM Rubriek Geestelijk leven
PIM Trefwoord Motivatie