De stijfkoptrollen
Boek

De stijfkoptrollen (2010)/ Bat Pat, [text by Roberto Pavanello ; ill. by Blasco Pisapia ... et al. ; graph. by Laura Zuccotti [i.e. Zucotti] ... et al. ; transl. uit het Italiaans by: Noortje ten Bokum]

Bat Pat (ik-figuur) gaat met de familie Silver mee op vakantie naar de Noordkaap. Maar voor ze daar aankomen belanden ze in een spannend avontuur vol trollen. Vanaf ca. 8 jaar.

Recensie

Bat Pat is een kleine pratende vleermuis die bij de familie Silver woont en met hen avonturen beleeft. Dit keer gaan ze met zijn allen op vakantie naar de Noordkaap, maar voor ze daar aankomen, belanden ze al in een avontuur vol trollen. Vlot geschreven met een opgewekte toon. Makkelijk leesbaar en zeer toegankelijk. Bat Pat spreekt de lezer direct aan, waardoor deze zich eerder betrokken zal voelen. De vertaling is echter matig. Dit leesboekje in full colour staat vol levendige, humoristische illustraties met veel spreads. Het heeft op elke pagina een of meerdere strooi-illustraties. Verzorgde uitgave, gedrukt op matglanzend papier. Achtste deel van de 'Bat Pat'*-serie. De serie lijkt in opzet op de razend populaire 'Geronimo Stilton'-serie, en is ook van dezelfde Italiaanse uitgeverij afkomstig, maar bevat geen typografische grapjes. Ook geschikt voor kinderen die van stripboeken houden. Niet geschikt voor moeilijke lezers vanwege het verspringende paginabeeld. Dit vrolijke boekje zal in de smaak vallen bij de liefhebbers van Geronimo Stilton. Vanaf ca. 8 jaar.

Specificaties

Nederlands | 9789059326804

Titel De stijfkoptrollen
Auteur Bat Pat
Secundaire auteur Blasco Pisapia ; Laura Zucotti ; Noortje ten Bokum
Type materiaal Boek
Editie 1e dr;
Uitgave Sint-Niklaas : Abimo, 2010 - Alkmaar : Kluitman [distr.]
Overige gegevens 100 p - ill., krt - 20 cm
Annotatie Vert. van: Il risveglio dei troll testadura. - Casale Monferrato : Edizioni Piemme, cop. 2009
ISBN 9789059326804
PPN 32969443X
Genre griezelverhaal
Thematrefwoord Trollen ; Noorwegen ; Vakanties
Taal Nederlands
Onderwerp algemeen Trollen ; Noorwegen ; Vakanties