Australië, Nieuw-Zeeland en Oceanië
Boek

Australië, Nieuw-Zeeland en Oceanië (cop. 2010)/ [auteurs: Florian Ballnus ... et al., vert. uit het Duits: Guido Vennix/Vitataal ; red.: Vitataal]

Rijk geïllustreerd naslagwerk over Australië, Nieuw-Zeeland en Oceanië.

Aanwezigheid

Recensie

Reader's Digest heeft met dit naslagwerk een belangrijk (vakantie)gebied beschreven en gefotografeerd. Australië en Nieuw-Zeeland zijn vakantielanden in opkomst en de eilanden die gerekend worden tot Oceanië kunnen ook op steeds meer belangstelling rekenen. Het naslagwerk biedt per land of gebied een beschrijving van geschiedenis, politiek en economie. Zo kom je te weten dat in Australië het bruto nationaal inkomen per inwoner 33.100 US$ bedraagt, terwijl het op het eiland Tuvalu maar 2.100 US$ is. De eilanden en atollen van Oceanië worden uitgebreid beschreven. Het naslagwerk is mooi vormgegeven en biedt, vooral door de goede, kleurrijke foto's van natuur en lokale bevolking, een interessante leeservaring voor degenen die meer willen weten over deze gebieden. Goed geschreven naslagwerk voor vakantiegangers, maar ook voor bijvoorbeeld geografen, cultureel antropologen of anderen met vakkennis. Met register.

Specificaties

Nederlands | 9789064079191

Titel Australië, Nieuw-Zeeland en Oceanië
Auteur Florian Ballnus
Instelling /Vitataal, Feerwerd
Secundaire auteur Guido Vennix
Type materiaal Boek
Uitgave Amsterdam [etc.] : Reader's Digest, cop. 2010
Overige gegevens 160 p - ill - 30 cm
Annotatie Met reg - Vert. van: Das neue Bild unserer Welt. - München : Gütersloh, 2008. - (Die Welt entdecken, die Welt erleben)
ISBN 9789064079191
PPN 329703447
Rubriekscode Oceanië 991
Taal Nederlands
Onderwerp algemeen Oceanië
PIM Rubriek Landen en Volken
PIM Trefwoord OceaniOceanie

Relaties/Serie

Onze wereld
Boek

Onze wereld (2010-...)

vol.
Uitgeleend