De hoogsensitiviteit survivalgids
Boek

De hoogsensitiviteit survivalgids ([2010])/ An Michiels, in samenw. met Luc Descamps ; [coördinatoren Marjolein Noé ... et al. ; ill.: Maaike Devos]

Na uitleg over hoogsensitiviteit worden adviezen en tips gegeven om hier goed mee om te leren gaan. Met grappige, stripachtige tekeningen in zwart-wit. Vanaf ca. 9 t/m 12 jaar.

Recensie

Kinderen die hoogsensitief zijn, reageren sterk op hun omgeving. Het leren omgaan met de eigen sensitiviteit is een stap die kinderen kan helpen. In deze uitgave wordt voor kinderen die hoogsensitief zijn beschreven wat dit betekent en hoe ze er mee om kunnen gaan. Door ontspanningsoefeningen, extra aandacht of speciale voeding kan het kind eigen momenten creeëren om tot zichzelf te komen. Een boek dat gemakkelijk leest en begrijpelijk maakt wat voor een kind best ingewikkeld is. Het boek bevat veel voorbeelden van concrete situaties. Het is gedrukt met een speelse opmaak, groot lettertype en diverse stripachtige zwart-witafbeeldingen met een roze steunkleur. Maakt deel uit van de serie 'Lach en leer'*. Vanaf ca. 9 t/m 12 jaar.

Specificaties

Nederlands | 9789059326125

Titel De hoogsensitiviteit survivalgids
Auteur An Michiels
Secundaire auteur Luc Descamps ; Marjolein Noé ; Maaike Devos
Type materiaal Boek
Uitgave Sint-Niklaas : Abimo, [2010]
Overige gegevens 127 p - ill - 23 cm
Annotatie Met index
ISBN 9789059326125
PPN 330007874
Rubriekscode 415.4
Taal Nederlands
Onderwerp algemeen Sensitiviteit
PIM Rubriek Geestelijk leven
PIM Trefwoord Sensitiviteit

Relaties/Serie

Lach & leer
Boek

Lach & leer (2007-...)

vol.
Uitgeleend