Een huiveringwekkend gezin!
Boek

Een huiveringwekkend gezin! (cop. 2010)/ Pierdomenico Baccalario, ill. van Matteo Piana ; [vert. uit het Italiaans: Baeckens Books]

Een makelaar heeft het huis van een oud vrouwtje afgepakt. Will Moogley en zijn spoken komen haar te hulp. Vanaf ca. 10 jaar.

Aanwezigheid

Recensie

Will Moogley is eigenaar van een spokenbureau. Hij zet spoken in wanneer een makelaar op onfrisse manier het huis van een oud vrouwtje heeft afgetroggeld. Samen met zijn vriend Oscar probeert hij de zaak op te lossen. Tweede deel in de serie 'Will Moogley Spokenbureau'* van de auteur van de serie 'Ulysses Moore'. Vlot geschreven detectiveverhaal waarbij Will zich laat helpen door zijn spokenteam; een staande klok vormt de toegang tot de andere wereld. Jammer dat cruciale acties van de spoken richting het gezin van de makelaar niet echt worden verwoord. Will en Oscar zijn eigenlijk jong-volwassenen en bieden slechts geringe identificatiemogelijkheden. Maar het gebruik van dialogen, de indeling in hoofdstukken, de ruime bladspiegel en de vele karikaturale zwart-wittekeningen verhogen de leesbaarheid. Op de schutbladen zijn de spoken fraai in beeld gebracht en benoemd. De menselijke personages en de geheime uitrusting van het spokenbureau worden bij aanvang van het verhaal geïntroduceerd. Vanaf ca. 10 jaar.

Specificaties

Nederlands | 9789054616559

Titel Een huiveringwekkend gezin!
Auteur Pierdomenico Baccalario
Secundaire auteur Matteo Piana
Type materiaal Boek
Uitgave Mechelen : Bakermat, cop. 2010
Overige gegevens 152 p - ill., portr - 22 cm
Annotatie Vert. van: Una famiglia ... da brivido! - Milano : Edizioni Piemme, cop. 2008. - (Will Moogley, Agenzia Fantasmi)
ISBN 9789054616559
PPN 330031937
Genre griezelverhaal
Thematrefwoord Spoken
Taal Nederlands
Onderwerp algemeen Spoken

Relaties/Serie

Will Moogley Spokenbureau
Boek

Will Moogley Spokenbureau (cop. 2009-...)

vol. 2
Uitgeleend
Pierdomenico Baccalario