De wraak van Arghus
Boek

De wraak van Arghus (2009)/ [boekbew.: Alexandra Penrhyn Lowe, creatie: Studio 100]

De bewoners van het Huis Anubis huren een spookhuis voor de verjaardag van Appie. Om klokslag twaalf uur gaat het spoken: een voor een verdwijnen er mensen uit de groep. Nienke gaat op onderzoek uit. Vanaf ca. 12 jaar.

Recensie

De bewoners van het Huis Anubis huren een spookhuis voor de verjaardag van Appie. Om klokslag twaalf uur gaat het spoken: een voor een verdwijnen er mensen uit de groep. Nienke komt achter het geheim van de eigenaar van het spookhuis. Uit wraak voor iets wat in het verleden gebeurd is (te lezen in de proloog), verandert de eigenaar van het kasteel tieners in poppen. Dit verhaal is gebaseerd op de tweede Anubisfilm, die net als de eerste gebaseerd is op de populaire jongerenserie 'Het Huis Anubis'. Vier van de twaalf vrienden leer je beter kennen, de rest vertoont weinig karaktertekening. Het boek bevat foto's uit de film en veel getekende bruin-witte illustraties. Dit klassiek aandoend gebonden boek, met een stofomslag waarp een foto uit de film te zien is, ziet er aantrekkelijk uit. Vanaf ca. 12 jaar.

Specificaties

Nederlands | 9789059164642

Titel De wraak van Arghus
Auteur Alexandra Penrhyn Lowe
Secundaire auteur Anjali Taneja
Type materiaal Boek
Editie 1e dr;
Uitgave Schelle : Studio 100, 2009
Overige gegevens 207 p - ill - 21 cm
Annotatie Gebaseerd op het filmscript: Anjali Taneja en Alexandra Penrhyn Lowe - Omslag vermeldt: Het verhaal van de film. - Titelp. vermeldt: Nickelodeon
ISBN 9789059164642
PPN 327190914
Genre detectiveroman
Taal Nederlands