Weet jij alles over voetbal?
Boek

Weet jij alles over voetbal? (2010)/ [tekst: Peter Smit, ill.: Juliette de Wit ; foto's: Marieke Drijver Fotografie & Styling ... et al. ; red.: Rineke van Teeseling]

Is voetbal een gemakkelijke sport? Vanaf de training, het koppen en schieten tot de supporters. Met voorlees-cd, veel kleurenillustraties. Informatie in korte zinnen en makkelijke woorden. AVI-M6. Vanaf ca. 9 t/m 12 jaar.

Aanwezigheid

Recensie

In deze aantrekkelijk vormgegeven uitgave wordt op eenvoudige wijze informatie gegeven over alles wat met voetbal te maken heeft. Vanaf de uitleg wat voetbal is, over het nut van trainen, de kleding van vroeger en nu, de beste voetballer ter wereld, Johan Cruijff, tot het nemen van een penalty. Achterin zijn nog wat weetjes opgenomen en tips voor het houden van een spreekbeurt over voetbal. Dit informatieve boek met een spiraal binnen de band maakt deel uit van de serie 'Zoeklicht informatief'*. De reeks is speciaal geschreven voor bovenbouwleerlingen die moeite hebben met lezen. De vereiste leesvaardigheid voor dit deel is AVI-M6. Het schreefloze lettertype van de eenvoudige tekst, de ruime interlinies en het begin van elke zin op een nieuwe regel vergemakkelijken het lezen en begrijpen van de tekst/informatie. De vele gestileerde computergeanimeerde illustraties en de kleurenfoto's passen qua stijl bij de bedoelingen van dit type boek. Twee transparante spreads zorgen voor verrassende kijkeffecten. De complete tekst is te horen op een bijgeleverde voorlees-cd. Aanbevolen voor moeizame lezers vanaf ca. 9 t/m 12 jaar.

Specificaties

Nederlands | 9789048706327

Titel Weet jij alles over voetbal?
Auteur Peter Smit
Secundaire auteur Juliette de Wit ; Rineke van Teeseling
Type materiaal Boek
Editie 1e dr;
Uitgave Tilburg : Zwijsen, 2010
Overige gegevens 31 p - ill - 27 cm - cd
ISBN 9789048706327
PPN 32804654X
Rubriekscode 619.11
Taal Nederlands
Onderwerp algemeen Voetbal
PIM Rubriek Sport en Spel
PIM Trefwoord Voetbal

Relaties/Serie

Zoeklicht informatief

Zoeklicht informatief (1995-...)

vol.
Uitgeleend