Weet jij alles over de dierenarts?
Boek

Weet jij alles over de dierenarts? (2010)/ [tekst: Isabel Versteeg, ill.: Gertie Jaquet ; foto's: Marieke Drijver Fotografie & Styling ... et al. ; red.: Rineke van Teeseling]

Wat doet de dierenarts? Vanaf de wachtkamer, een zieke zebra tot de dieren van de boerderij. Met voorlees-cd en veel kleurenillustraties. Informatie in korte zinnen en makkelijke woorden. AVI-M5. Vanaf ca. 9 t/m 12 jaar.

Aanwezigheid

Recensie

'Zoeklicht informatief'* is een nieuwe serie informatieve boeken voor bovenbouwleerlingen die moeite hebben met lezen. De boeken zijn leestechnisch eenvoudig, op AVI-M5, terwijl de inhoud toch aansluit bij de belangstellingssfeer van de doelgroep. In dit deel wordt verteld wat er zoal gebeurt in een dierenartspraktijk, onder andere welke dieren er komen, over artsen voor dierentuin-, boerderij- en manegedieren. Ook is er aandacht voor de beroepsopleidingen. Ten slotte zijn er tips voor het houden van een spreekbeurt of presentatie. Bij de overzichtelijke teksten begint elke zin op een nieuwe regel. De teksten zijn gedrukt met gekleurde inkt op een witte ondergrond, of in wit tegen een gekleurd blokje. De vele gekleurde tekeningen (soms op transparanten) en de kleurenfoto's geven de informatie uit de teksten extra nadruk. De uitgave heeft een spiraal binnen de band. Op de luister-cd (14 min.) leest een prettige mannenstem de teksten van het boek duidelijk voor, met hier en daar een paar zinnetjes extra uitleg. Vanaf ca. 9 t/m 12 jaar.

Specificaties

Nederlands | 9789048706310

Titel Weet jij alles over de dierenarts?
Auteur Isabel Versteeg
Secundaire auteur Gertie Jaquet ; Rineke van Teeseling
Type materiaal Boek
Editie 1e dr;
Uitgave Tilburg : Zwijsen, 2010
Overige gegevens 31 p - ill - 27 cm - audio-cd
ISBN 9789048706310
PPN 328046531
Rubriekscode 633.4
Taal Nederlands
Onderwerp algemeen Dierenartsen
PIM Rubriek Bedrijf en Beroep
PIM Trefwoord Dierenartsen

Relaties/Serie

Zoeklicht informatief

Zoeklicht informatief (1995-...)

vol.
Uitgeleend