Weet jij alles over popmuziek?
Boek

Weet jij alles over popmuziek? (2010)/ [tekst: Bies van Ede, ill.: Eric J. Coolen ; foto's: ANP ... et al. ; red.: Rineke van Teeseling]

Wat is popmuziek? Vanaf de productie, geschiedenis tot een popster worden. Met voorlees-cd en veel kleurenillustraties. Informatie in korte zinnen en makkelijke woorden. AVI-M5. Vanaf ca. 9 t/m 12 jaar.

Aanwezigheid

Recensie

Deze aantrekkelijk ogende uitgave is een informatief boek met een spiraal binnen de band. Ze maakt deel uit van de serie 'Zoeklicht informatief'*. De reeks is speciaal geschreven voor bovenbouwleerlingen die moeite hebben met lezen en deze activiteit vaak niet leuk vinden. De vereiste leesvaardigheid voor dit deel is AVI-M5. Het boek verduidelijkt op een heldere manier diverse aspecten van popmuziek, de productie ervan, de historie, de wijze waarop er van dit genre genoten wordt en hoe je een popster kunt worden. Het schreefloze lettertype van de eenvoudige tekst vergemakkelijkt het begrijpen en richt zich op dyslectici. De vele gestileerde computergeanimeerde illustraties en de kleurenfoto's passen qua stijl bij de bedoelingen van dit type boek. Twee foliespreads zorgen voor vier verrassende kijkeffecten. De complete tekst is te horen op een bijgeleverde voorlees-cd. Achter in het boek vindt de lezer tips voor het houden van een spreekbeurt over het onderwerp. Vanaf ca. 9 t/m 12 jaar.

Specificaties

Nederlands | 9789048706341

Titel Weet jij alles over popmuziek?
Auteur Bies van Ede
Secundaire auteur Eric J. Coolen ; Rineke van Teeseling
Type materiaal Boek
Editie 1e dr;
Uitgave Tilburg : Zwijsen, 2010
Overige gegevens 31 p - ill - 27 cm - cd
ISBN 9789048706341
PPN 328046566
Rubriekscode 785.7
Taal Nederlands
PIM Rubriek Muziek
PIM Trefwoord Popmuziek

Relaties/Serie

Zoeklicht informatief

Zoeklicht informatief (1995-...)

vol.
Uitgeleend