Weet jij alles over mode?
Boek

Weet jij alles over mode? (2010)/ [tekst: Elisabeth Marain, ill.: Els van Egeraat ; foto's: Museon ... et al. ; red.: Rineke van Teeseling]

Wat is mode en wie bepaalt de mode? Vanaf de geschiedenis tot het werk van een fotomodel. Met voorlees-cd en veel kleurenillustraties. Informatie in korte zinnen en makkelijke woorden. AVI-E5. Vanaf ca. 9 t/m 12 jaar.

Aanwezigheid

Recensie

In deze aantrekkelijk vormgegeven uitgave wordt op eenvoudige wijze informatie gegeven over alles wat met mode te maken heeft. Vanaf de uitleg wat mode is, hoe het vroeger was, beroemde ontwerpers, het houden van een modeshow tot de kleding van koninginnen en anderen, en het werk van een model. Achterin zijn nog wat weetjes opgenomen en tips voor het houden van een spreekbeurt over mode. Dit informatieve boek met een spiraal binnen de band maakt deel uit van de serie 'Zoeklicht informatief'*. De reeks is speciaal geschreven voor bovenbouwleerlingen die moeite hebben met lezen. De vereiste leesvaardigheid voor dit deel is AVI-E5. Het schreefloze lettertype van de eenvoudige tekst, de ruime interlinies en het begin van elke zin op een nieuwe regel vergemakkelijken het lezen en begrijpen van de tekst/informatie. De vele gestileerde computergeanimeerde illustraties en de kleurenfoto's passen qua stijl bij de opzet van dit type boek. Twee transparante spreads zorgen voor verrassende kijkeffecten. De complete tekst is te horen op een bijgeleverde voorlees-cd. Aanbevolen voor moeizame lezers vanaf ca. 9 t/m 12 jaar.

Specificaties

Nederlands | 9789048706358

Titel Weet jij alles over mode?
Auteur Elisabeth Marain
Secundaire auteur Rineke van Teeseling ; Els van Egeraat
Type materiaal Boek
Editie 1e dr;
Uitgave Tilburg : Zwijsen, 2010
Overige gegevens 31 p - ill - 27 cm - cd
ISBN 9789048706358
PPN 328046574
Rubriekscode 907.1
Taal Nederlands
Onderwerp algemeen Mode
PIM Rubriek Uiterlijk
PIM Trefwoord Mode

Relaties/Serie

Zoeklicht informatief

Zoeklicht informatief (1995-...)

vol.
Uitgeleend