Helemaal Hoooked
Boek

Helemaal Hoooked meer doen met zpagetti (cop. 2010)/ Hoooked & echtstudio, Geesje Mosies, Kim Poelwijk en Tessa van Riet

Ideeën voor tasjes en andere werkstukken die worden gehaakt van zpagetti, een materiaal dat wordt vervaardigd uit textielresten uit de mode-industrie.

Recensie

Hoooked zpagetti is gemaakt van restmateriaal uit de mode- en textielindustrie en is erg geschikt om mee te haken of breien. Het ziet eruit als draad maar het is dikker en breder. Dit boekje is het vervolg op 'Get hoooked ; haken met zpagetti' (2010)* van Geesje Mosies en bevat nieuwe ideeën en patronen. In het eerste gedeelte de basissteken van haken, werken met de knifty knitter (breiring), vlechten en knopen en Tunisch haken. De uitleg is verwoord in logische stappen, geschreven in de gebiedende wijs, met voldoende uitleg en tips. Elke stap is bovendien voorzien van een duidelijke tekening in knalroze. Na de uitleg volgt een aantal werkstukken in verschillende technieken: opbergmand, kleden, varkentje, sprei, vaas, placemat en verschillende tassen. Het is vooral jammer dat er niet meer voorbeelden van werkstukken in staan. Het boekje bevat een aantal verwijzingen naar websites die materialen verkopen en/of workshops geven.

Specificaties

Nederlands | 9789043913904

Titel Helemaal Hoooked : meer doen met zpagetti
Auteur Geesje Mosies
Secundaire auteur Kim Poelwijk ; Tessa van Riet-Ernst
Type materiaal Boek
Uitgave Baarn : Tirion Creatief, cop. 2010
Overige gegevens 64 p - ill - 20×21 cm
ISBN 9789043913904
PPN 329517619
Rubriekscode 625.7
Taal Nederlands
Onderwerp algemeen Haakpatronen
PIM Rubriek Hobby's
PIM Trefwoord Haken