Thomas
Boek

Thomas (cop. 2011)/ geïll. door Robin Davies en Jerry Smith, [vert. uit het Engels: Renate Poper ; red.: Rikky Schrever]

Als locomotief James uit de rails is gevlogen, helpt stoomlocomotief Thomas hem de wagons terug te brengen. Prentenboek in oblong formaat met paginagrote clichématige tekeningen in kleur. Vanaf ca. 4 jaar.

Aanwezigheid

Recensie

De dikke controleur vertelt over Thomas de Stoomlocomotief. Thomas werkt altijd heel hard: hij brengt de wagons naar het station waar de grote locomotieven ze meenemen op reis. Thomas wil heel graag eigen wagons. Op een dag ziet hij zijn vriend James, ook een locomotief, ontsporen. Deel uit de reeks 'Thomas en zijn vriendjes'*. Dun prentenboek in oblong formaat waarin de locomotieven een gezicht hebben en kunnen praten. De paginagrote digitaal vervaardigde illustraties staan steeds op de rechterpagina. De vijf- tot elfregelige tekst is in een grote, schreefloze letter gedrukt en staat tegen een witte achtergrond op de linkerpagina. Eerder verscheen 'Thomas en James'* met een vergelijkbaar verhaal. Voor de fans van Thomas de Locomotief, bekend van televisie. Zie ook: www.thomasandfriends.com. Vanaf ca. 4 jaar.

Specificaties

Nederlands | 9789089415905

Titel Thomas
Secundaire auteur W. Awdry ; Robin Davies ; Jerry Smith ; Renate Poper ; Rikky Schrever
Type materiaal Boek
Uitgave Amsterdam : Memphis Belle, cop. 2011 - Antwerpen : Standaard
Overige gegevens [31] p - ill - 23×25 cm
Annotatie Gebaseerd op de boeken van The Rev. W. Awdry - Vert. van: Thomas. - London : Egmond, 2008. - (My Thomas story library)
ISBN 9789089415905
PPN 331276348
Taal Nederlands

Relaties/Serie

Thomas en zijn vriendjes
Boek

Thomas en zijn vriendjes (2000-...)

vol. 1
Uitgeleend