Liefde in de schijnwerpers
Boek

Liefde in de schijnwerpers (cop. 2011)/ Thea Stilton, [supervisie tekst: Ara Rossi ; met medew. van Patrizia Puricelli ; red.: Daniela Finistauri ; ill.: Giuseppe Facciotto ... et al. ; krt.: Archivio Piemme ; vert. uit het Italiaans: Pauline Akkerhuis]

Op Topford College, waar de Thea Sisters studeren, zal het toneelstuk van Romeo en Julia worden opgevoerd. Maar tijdens de audities is niet iedereen even eerlijk. Voorlezen vanaf ca. 7 jaar, zelf lezen vanaf ca. 9 jaar.

Recensie

Op Topford College, waar de Thea Sisters studeren, zal het toneelstuk van Romeo en Julia worden opgevoerd ter gelegenheid van het 600-jarig bestaan; alle muizen mogen meedoen. Tijdens de zenuwslopende audities doet iedereen zijn best een rol te bemachtigen. Natuurlijk doen de Thea Sisters mee! Terwijl alle 'knagers' hun beste beentje voor zetten om deze romantische hoofdrollen te krijgen, is niet iedereen even eerlijk. Eerste deel uit de serie 'Thea Sisters : Het leven op Topford'*. De tekst, in royaal lettertype, is eenvoudig in korte zinnen met dialoog, afgewisseld met stripachtige tekeningen en typografische grapjes: verschillende, gekleurde lettertypen spatten van de pagina's. Geen bladzijde is hetzelfde. Het verhaal heeft tempo en is opgedeeld in 23 korte hoofdstukjes met titel. Een spannend en aantrekkelijk boek over vriendschap. Met uitslaande flappen in full colour. Een populaire uitgave die meisjes zeker zal aanspreken. Voorlezen vanaf ca. 7 jaar, zelf lezen vanaf ca. 9 jaar.

Specificaties

Nederlands | 9789085921479

Titel Liefde in de schijnwerpers
Auteur Thea Stilton
Secundaire auteur Daniela Finistauri ; Giuseppe Facciotto ; Pauline Akkerhuis
Type materiaal Boek
Uitgave Amsterdam : De Wakkere Muis, cop. 2011 - Mechelen : Baeckens Books
Overige gegevens 117 p - ill., krt - 19 cm
Annotatie Vert. van: L'amore va in scena a Topford! - Casale Monferrato : Edizioni Piemme, cop. 2009
ISBN 9789085921479
PPN 330155296
Genre schoolverhaal
Thematrefwoord Schoolleven ; Audities
Taal Nederlands
Onderwerp algemeen Schoolleven ; Audities

Relaties/Serie

Thea Sisters
Boek

Thea Sisters het leven op Topford (2011-...)

vol. 1
Uitgeleend
Thea Stilton