Dubbeldikke vriendjes
Boek

Dubbeldikke vriendjes (2011)/ [tekst, bew. en ill. Guusje Nederhorst ... et al.]

Bundeling van de eerste twee boeken over Woezel en Pip. De hondjes beleven allerlei avonturen. Deels prentenboek met eenvoudige tekeningen in kleur. Vanaf ca. 3 jaar.

Recensie

Bundeling van de eerste twee delen over Woezel en Pip*. De hondjes beleven allerlei avonturen. Ze doen een regendansje, spelen op het strand en zwemmen in zee. De dertien in een dozijn verhalen voegen niets toe aan al bestaande peuterverhaaltjes en zijn wat betreft stijl, taalgebruik en thematiek weinig verrassend. Het woordgebruik sluit niet altijd aan bij de beoogde leeftijd en de voorleesverhaaltjes zonder illustraties zijn wat aan de lange kant. De zestien verhalen zijn om en om een prentvertelling of voorleesverhaal. De kleurrijke tekeningen passen bij de sfeer van de verhaaltjes, maar zijn erg nadrukkelijk aanwezig. Bijna alle figuren en voorwerpen hebben gezichtjes en behalve de dieren kunnen ook de bloemen en planten praten. De cd's die bij de afzonderlijke delen waren toegevoegd, missen hier. Op het omslag staan de twee hondjes. Het met zorg uitgegeven boekje is geschikt voor peuters vanaf ca. 3 jaar.

Specificaties

Nederlands | 9789048809738

Titel Dubbeldikke vriendjes
Uniforme titel Woezel en Pip Beste vriendjes Woezel en Pip dubbeldikke vriendjes
Secundaire auteur Guusje Nederhorst
Type materiaal Boek
Uitgave Amsterdam : Moon, 2011
Overige gegevens 118 p - ill., portr - 26 cm
Annotatie Uitg. in samenw. met Dromenjager - Bevat: Woezel en Pip. - Oorspr. uitg.: Hilversum : CMM ; Gilze : Betapress [distr.], cop. 2005. - (Woezel en Pip ; dl. 1) ; Beste vriendjes. - Oorspr. uitg.: Hilversum : CMM ; Gilze : Betapress [distr.], cop. 2006. - (Woezel en Pip ; dl. 2)
ISBN 9789048809738
PPN 332927237
Genre verhalenbundel
Taal Nederlands

Relaties/Serie

Woezel en Pip
Boek

Woezel en Pip (2005-...)

vol.
Uitgeleend
Guusje Nederhorst