Knutselpret met rolletjes
Boek

Knutselpret met rolletjes (cop. 2011)/ Sabine Lohf, [vert. uit het Duits: Ilse Dingenen]

Stapsgewijs wordt uitgelegd hoe je, in elk jaargetijde, met kartonnen rolletjes van alles kunt knutselen. Met kleurenfoto's van het eindresultaat. Vanaf ca. 3 t/m 8 jaar.

Recensie

Allerlei ideeën voor het knutselen met diverse soorten kartonnen rollen en rolletjes zijn uitgewerkt. Het betreft min of meer aan de seizoenen gerelateerde onderwerpen: voor de lente konijnen, kippen, schaapjes, bij en hommel; voor de zomer vuurtoren, leeuw, olifant, ridders en draken; voor de herfst spin, heks, vleermuizen en voor de winter: rendier, drie koningen, dennenboom. De uitleg is helder, stapsgewijs, kort, ondersteund door kleurenfoto's van divers formaat, soms bladvullend. Het benodigde materiaal wordt per onderwerp aangegeven. De onderwerpen zijn verschillend qua moeilijkheidsgraad en derhalve bruikbaar voor kinderen van verschillende leeftijden. Tweekolomsdruk, overzichtelijke bladspiegel. Aparte hoofdstukjes over te gebruiken materialen en checklist. Op het stevige omslag staan enkele voorbeeldfoto's. Ook vanwege de eenduidigheid van materialen is deze overzichtelijke uitgave een geschikte aanvulling op bestaande knutsel- en handarbeidboeken. Deze herdruk heeft een nieuw omslag en bevat deels andere projecten. Onder begeleiding voor kinderen van ca. 3 t/m 8 jaar.

Specificaties

Nederlands | 9789044730036

Titel Knutselpret met rolletjes
Auteur Sabine Lohf
Secundaire auteur Ilse Dingenen
Type materiaal Boek
Uitgave Aartselaar : Deltas, cop. 2011
Overige gegevens 76 p - ill - 28 cm
Annotatie Vert. van: 111 tolle Rollen. - Freiburg im Breisgau : OZ, 2006 - Oorspr. titel: Knutselen met rolletjes. - 2007
ISBN 9789044730036
PPN 333834062
Rubriekscode 624.3
Taal Nederlands
Onderwerp algemeen Karton; Handenarbeid
PIM Rubriek Hobby's
PIM Trefwoord Karton