Der Jaguar
Boek

Der Jaguar (cop. 2008)/ [von Theo Scherling und Elke Burger, Ill.: Johann Büsen ; Red.: Sabine Wenkums ; Fotos und Kt.: Städtische Galerie im Lenbachhaus ... et al.]

Terwijl Leo en zijn vriend Klaus in de Beierse bergen wandelen, wordt er uit de werkplaats van Klaus een peperdure jaguar gestolen. Met kleurenillustraties, oefeningen en een cd. Vanaf ca. 14 jaar.

Aanwezigheid

Recensie

In de serie 'Leo & Co.'*, waarvan de delen oplopen in moeilijkheidsgraad, worden de belevenissen van de verschillende stamgasten van Leo's eetcafé in een grote Duitse stad gevolgd. Terwijl Leo en zijn vriend Klaus in de Beierse bergen wandelen, wordt er uit de werkplaats van Klaus een peperdure jaguar gestolen. Kunnen de mannen vanuit de bergen helpen? Het boekje is voorzien van veel gestileerde kleurenillustraties van met de computer bewerkte foto's. Achterin staan informatie over Beieren, de Beierse schilder Franz Marc en de nodige inhoudelijke oefeningen. Daar zitten luister- en schrijfoefeningen bij en een aantal tekstgerichte oefeningen. In de tekst is duidelijk aangegeven wanneer een oefening gemaakt moet worden. Verder is er een audio-cd toegevoegd waarop de tekst wordt voorgelezen, onderbroken door de luisteroefeningen. Na ca. twee jaar Duitse les. Niveau: A2. Vanaf ca. 14 jaar.

Specificaties

Duits | 9783468497506

Titel Der Jaguar
Auteur Theo Scherling ; Elke Burger
Secundaire auteur Johann Büsen ; Sabine Wenkums
Type materiaal Boek
Uitgave Berlin [etc.] : Langenscheidt, cop. 2008
Overige gegevens 64 p - ill., krt - 22 cm - audio-cd
ISBN 9783468497506
PPN 321586026
Genre detectiveroman
Thematrefwoord Diefstallen
Taal Duits

Relaties/Serie

Leichte Lektüren für Deutsch als Fremdsprache in drei Stufen. Stufe 2 (ab A2)

Leichte Lektüren für Deutsch als Fremdsprache in drei Stufen. Stufe 2 (ab A2) (2008-...)

vol.
Uitgeleend
Leo & Co.
Boek

Leo & Co. (2008-...)

vol.
Uitgeleend
Theo Scherling