Die Neue
Boek

Die Neue (cop. 2008)/ [von Theo Scherling und Elke Burger, Ill.: Johann Büsen ; Red.: Sabine Wenkums ; Fotos: Simone van den Berg ... et al.]

Er komt een vrouw in het eetcafé van Leo werken. Tot verbazing van zijn vrienden wordt hij hals over kop verliefd op haar. Met kleurenillustraties, oefeningen en een cd.Beata komt in het eetcafé van Leo werken. Tot verbazing van zijn vrienden wordt Leo hals over kop verliefd op haar. Met kleurenillustraties, oefeningen en een cd. Vanaf ca. 13 jaar.

Recensie

In de serie 'Leo & Co.'*, waarvan de delen oplopen in moeilijkheidsgraad, worden de belevenissen van de verschillende stamgasten van Leo's eetcafé in een grote Duitse stad gevolgd. In dit deeltje komt Beata in het eetcafé van Leo werken. Tot verbazing van zijn vrienden wordt Leo hals over kop verliefd op haar. Het boekje is voorzien van veel gestileerde kleurenillustraties van met de computer bewerkte foto's. Achterin staan informatie over het werken in de horeca en de nodige inhoudelijke oefeningen. Daar zitten luister- en schrijfoefeningen bij en een aantal tekstgerichte oefeningen. In de tekst is duidelijk aangegeven wanneer een oefening gemaakt moet worden. Verder is er een audio-cd toegevoegd waarop de tekst wordt voorgelezen, onderbroken door de luisteroefeningen. Na ca. anderhalf jaar Duitse les. Niveau: A1-A2. Vanaf ca. 13 jaar.

Specificaties

Duits | 9783468497469

Titel Die Neue
Auteur Theo Scherling ; Elke Burger
Secundaire auteur Johann Büsen ; Sabine Wenkums
Type materiaal Boek
Uitgave Berlin [etc.] : Langenscheidt, cop. 2008
Overige gegevens 64 p - ill - 22 cm - audio-cd
ISBN 9783468497469
PPN 321586050
Thematrefwoord Verliefdheid
Taal Duits

Relaties/Serie

Leichte Lektüren für Deutsch als Fremdsprache in drei Stufen. Stufe 1 (ab A1)
Boek

Leichte Lektüren für Deutsch als Fremdsprache in drei Stufen. Stufe 1 (ab A1) (2010-...)

vol.
Uitgeleend