Gehaakte applicaties
Boek

Gehaakte applicaties (cop. 2010)/ Brenda Smits, [eindred.: Mariëlle van der Groen ; fotogr.: Fotografie Gerhard Witteveen ; ill.: Christel Krukkert]

Werkbeschrijvingen voor dier- en bloemdecoraties op kleding, tassen en dergelijke.Voor het versieren van je kleren en andere spullen van textiel kun je zelf dier- en bloemfiguren haken. Met enkele werktekeningen en foto's in keur. Vanaf ca. 12 jaar.

Aanwezigheid

Recensie

Boekje met eenvoudige haakpatronen van kleine platte figuurtjes in vrolijke kleuren. De gehaakte dieren en bloemen kunnen daarna worden gebruikt om sjaals, sloffen, kussens, broeken enzovoort te versieren. In de inleiding worden de verschillende haaksteken beschreven met de afkortingen die daarbij worden gebruikt. Bij elke applicatie apart een duidelijk stap-voor-stap-haakbeschrijving en een overzicht van de gebruikte kleuren; uiteraard kun je ook andere kleuren kiezen. Met enkele werktekeningen in kleur; op de kleurenfoto's zijn de vrolijke eindresultaten te zien. Voor haakliefhebbers vanaf ca. 12 jaar geven de vele eenvoudige voorbeelden genoeg inspiratie om aan de slag te gaan om kleding te versieren.

Specificaties

Nederlands | 9789058779120

Titel Gehaakte applicaties
Auteur Brenda Smits
Secundaire auteur Mariëlle van der Goen
Type materiaal Boek
Uitgave Baarn : Forte, cop. 2010
Overige gegevens 48 p - ill - 21 cm
ISBN 9789058779120
PPN 33317996X
Rubriekscode 625.7
Taal Nederlands
Onderwerp algemeen Appliqueren
PIM Rubriek Hobby's
PIM Trefwoord Haken