Ervaringen van de schrijfster, die haar leven wijdt aan het prediken van het evangelie in vele landen, aan alle rassen, in kerken, zalen, gevangenissen, ziekenhuizen en scholen.
Autobiografie van de Nederlandse evangeliste (1892-1983) over haar leven tot aan de Tweede Wereldoorlog.
Herinneringen van de evangeliste (1892-1983) aan de ontberingen tijdens de Tweede Wereldoorlog in gevangenis en concentratiekamp, die zij weerstond door haar onwrikbaar geloof in God.
De evangeliste geeft aan de hand van Bijbelteksten en voorbeelden uit de praktijk aan wat het antwoord is op problemen die zich in het leven van een mens kunnen voordoen.
Portret van Casper ten Boom (1859-1944), de Haarlemse horlogemaker die zich vanuit zijn diepe geloof inzette voor zijn medemens, onder wie Joden tijdens de Tweede Wereldoorlog.
Christelijke getuigenissen van de Nederlandse evangeliste (1892-1983).
Overzicht in woord en beeld van het leven van de Nederlandse evangeliste (1892-1983).
Brieven van de Nederlandse evangeliste (1892-1983) die ze schreef tijdens haar gevangenschap in de Tweede Wereldoorlog.
Persoonlijk relaas van de reisgenote-medewerkster van de bekende evangeliste, met name over de periode waarin zij als gevolg van een hersenbloeding haar spraakvermogen verloor.
Stichtelijke overwegingen.
Tijdens de Tweede Wereldoorlog worden vader en dochters Ten Boom naar een concentratiekamp weggevoerd vanwege het verbergen van Joodse onderduikers. Ze klampen zich vast aan hun geloof om te overleven.