Netwerkpartner: De MuziekMakerij

De Muziekmakerij is er voor alle leeftijden, beginners én gevorderden. Bij de Muziekmakerij kom je iets halen en iets brengen: muziek maak je niet alleen voor jezelf, maar vooral ook samen en voor anderen. Je maakt anderen blij met wat jij kunt, inspireert en laat hen meegenieten.

Meer muziek in je leven? Kom zingen of spelen bij De Muziekmakerij!

De muziekschool voor Arnhem en omgeving is in 2016 van start gegaan, als doorstart van de toenmalige muziekschool van Kunstbedrijf Arnhem. De Muziekmakerij is er voor alle leeftijden, beginners én gevorderden.

De Muziekmakerij, dat staat voor plezier, kwaliteit en ontwikkeling. Het team bestaat uit gediplomeerde docenten met passie voor hun vak, of ze nou op het podium staan, of in het leslokaal – muziek maken is hen op het lijf geschreven en dat geven ze graag aan jou door.

Je kunt in je eentje les krijgen, maar ook in een groep, een ensemble, een orkest of een band. Op de website vind je alles over de docenten en hun instrumenten. Kijk daar maar eens rond en neem gerust contact op voor informatie over lessen en proeflessen.

O ja, goed om te weten: we werken samen met Gelrepas en Jeugdfonds Sport & Cultuur.

De Muziekmakerij is netwerkpartner van Rozet en ook gevestigd in Rozet, Kortestraat 16, Arnhem.
De muzieklokalen vind je op de vierde en vijfde verdieping. Ga maar gewoon op het geluid af!

Bij De Muziekmakerij kun je een leven lang leren: van 1,5 – 100 jaar!

 Voor de jeugd:

  • Muziek en beweging voor dreumesen en peuters van 1,5 tot 4 jaar
  • Muziek en beweging voor kleuters 4-6 jaar
  • AMV (algemene muzikale vorming) 6-9 jaar

Voor alle leeftijden:

  • Instrumentale lessen voor kinderen, jongeren, volwassenen en 55+ op meer dan 20 verschillende instrumenten en zang, in klassieke en populaire muziek, wereldmuziek en jazz.
  • Samenspelmogelijkheden in bands en ensembles voor jongeren, volwassenen en 55+. Ook zijn we een basisschoolleerlingen strijkorkest begonnen: https://www.demuziekmakerij.nl/strijkorkest/. Voor deze doelgroep is er nu geen orkest in de regio.
  • Jongeren kunnen samenspelen in verschillende ensembles, het kidskoor, het musicalensemble, in bandjes hun eigen songs maken en zelfs opnemen in de studio, of met een van onze twee bigbands regelmatig optreden in de regio.
  • Wil je zelf op je computer muziek produceren? Ook dat kun je bij ons leren!
  • Breed aanbod aan samenspel en samenzang mogelijkheden voor jongeren en volwassenen. En ben je de 50 gepasseerd, dan gaat er wederom een muzikale wereld voor je open: drummen voor laatbloeiers in groepsverband, kamerorkest AMOR voor senioren, het Top55+ koor.

Leren en plezier staan bij De Muziekmakerij voorop. Je kunt in je eentje les krijgen, maar ook in een groep, een ensemble, een orkest of een band. Op de website vind je alles over de docenten en hun instrumenten. Kijk daar maar eens rond en neem gerust contact op voor informatie over lessen en proeflessen.