Patrick Kreling

Ga mee op een artistieke reis tijdens de expo Eureka!, waar verschillende jonge kunstenaars hun werk tentoonstellen. Een van deze kunstenaars is Patrick Kreling. Als creatieve maker ziet Patrick het programma Midjourney als een gelijkwaardige collega bij het designproces. Als je interesse hebt in kunst, technologie en creativiteit, dan is het zeker de moeite waard om een kijkje te nemen. 

Kreling & Midjourney

Als creatieve maker ziet Patrick Kreling het programma Midjourney als een gelijkwaardige collega gedurende het designproces. In deze expositie tonen Patrick en Midjourney een aantal hele bijzondere, futuristische werken. 

 “Indrukwekkend, kunstwaardig en misschien zelfs een beetje eng; zó treffend zijn de resultaten van Midjourney”. 

Midjourney is een innovatieve tool die wordt gestuurd door kunstmatige intelligentie. Op basis van een korte tekst – een prompt – genereert de tool een beeld dat je eigen verbeeldingskracht ver te boven gaat.

Kreling & Midjourney

Over Patrick

Patrick is grafisch ontwerper, fotograaf, en docent CMD aan de Hogeschool Arnhem & Nijmegen. Hij is een expert in het maken van afbeeldingen en foto’s. Dit doet hij met behulp van een speciaal AI-programma genaamd Midjourney.

 

Terug naar Eureka.

Over Patrick