Rozessie

Iedere derde donderdag van de maand Rozessie - een begrip voor jonge Arnhemse performers. De 3e verdieping van Rozet Arnhem verandert dan in een grote gratis toegankelijk huiskamer met podium als vrijplaats voor jonge makers, om aan elkaar en aan publiek te laten zien wat ze aan talent in huis hebben.

Rozessie

Rozessie is de plek bij uitstek om onder het genot van een gratis hapje en een drankje contacten te leggen met andere jonge artiesten en creatieve geesten.

Recaps

Over Rozessie

Rozessie biedt jonge makers uit Arnhem en omgeving een podium en vrijplaats om ervaring op te doen en nieuwe dingen uit te proberen binnen een gezellige huiskamersetting. Deelnemende artiesten mogen ook nieuwe acts aandragen voor komende edities, zodat iedere editie een lekkere bonte line-up heeft en artiesten het stokje onderling kunnen overdragen.

Rozessie is een initiatief vanuit Rozet en Jongin Arnhem. Wil je meedoen als artiest of meer informatie ontvangen? Stuur dan een mailtje naar rozessie@rozet.nl. De registraties van de vorige edities zijn hier te bekijken.

Over Rozessie