17 maart 2022

EHBorrel – Eerste hulp bij ondernemen borrel op 17 maart

EHBorrel – Eerste hulp bij ondernemen borrel op 17 maart
Klik op de foto voor een vergroting

Rozet is partner van Startclub Arnhem. Voor alle ondernemers (in spé) die wel wat “eerste hulp” kunnen gebruiken om hun idee om te zetten tot een succes, organiseren Startclub Arnhem en ZP Arnhem samen de gratis ‘Eerste Hulp Bij Ondernemen’ Borrel: de EHBorrel

Op 17 maart vanaf 19.00 uur is er in Club Rembrandt in Arnhem de gelegenheid om onder het genot van wat borrelhapjes en drankjes, andere ondernemers te ontmoeten en experts te horen en te vragen naar hun tips en tricks op het gebied van finance, legal en marketing.

Kun jij wel wat Eerste Hulp voor je onderneming gebruiken?

De EHBorrel is er voor iedereen die overweegt om zich toch écht eens bij de KvK in te schrijven, maar ook voor anderen die zich afvragen hoe ze hun bedrijf kunnen laten groeien. Loop jij rond met vragen als: “Hoe bereik ik de juiste klant?” of “Wat moet ik geregeld hebben qua algemene voorwaarden?”. De EHBorrel is het perfecte moment om van onze experts te horen wat je moet doen om dit goed te regelen. Er is voldoende gelegenheid om met de experts in gesprek te gaan: zo loop je misschien wel de deur uit met het antwoord waar je al tijden naar op zoek bent! Je ontmoet ook nog eens gelijkgestemde ondernemers die met dezelfde vragen rondlopen, of misschien zelfs kunnen helpen met jouw vraag. Naast gezellig, ook nuttig dus om je bedrijf naar een volgende stap te brengen.

 

Deel dit item