17 februari 2022

Jong lokaal talent op de planken tijdens vierde editie Rozessie op 17 februari bij Rozet

Jong lokaal talent op de planken tijdens vierde editie Rozessie op 17 februari bij Rozet
Klik op de foto voor een vergroting

Op donderdag 17 februari vindt de vierde editie plaats van het Arnhemse talentenplatform Rozessie. De 3e verdieping van Rozet Arnhem verandert deze avond in een grote huiskamer, mét een podium. Hier krijgen jonge performers uit Arnhem en omgeving de kans om te laten zien wat ze in huis hebben. Ditmaal bestaat de gehele line-up uit female performers, uiteenlopend van spoken word tot catchy R&B!

De podiumsessies duren elk ongeveer twintig minuten en tussendoor draait DJ Rain lekkere plaatjes.

Rozessie is de plek bij uitstek om onder het genot van een hapje en een drankje contacten te leggen met andere jonge artiesten en creatieve geesten. Ook worden er video-opnames en foto’s gemaakt van de optredens, zodat deelnemende artiesten er ook nog eens een toffe registratie van hun optreden aan overhouden!

Line-up Rozessie – 17 februari 2022

Tijdens deze vierde editie van Rozessie bestaat de gehele line-up uit female performers!

Ramira – R&B
Ramira is een multitalent en houdt zich met van alles bezig. Zo is ze al sinds haar 15e bezig met fotografie en begon ze zich niet lang daarna te richten op het schrijven van eigen teksten en het verder ontwikkelen van haar muzikale drive. In haar teksten verwerkt ze eigen ervaringen en levenslessen en deze deelt ze maar al te graag met de buitenwereld via haar catchy R&B songs.

Alicia – spoken word
Alicia ziet het mooie in haar naasten en haalt hier dan ook haar inspiratie uit. De ervaringen die zij opdoet gebruikt zij om haar groei vast te leggen op een expressieve manier. Haar oog voor alles dat uniek is en haar creativiteit creëren een mooie combinatie van diverse kunstvormen die een verhaal vertellen vol met emotie, kwetsbaarheid en passie. Met haar teksten probeert ze anderen haar gevoelige kant te laten zien.

Ayralynn – singer-songwriter
Ayralynn is een autodidacte multi-instrumentalist en zangeres. Een echt ‘one woman band’, want door middel van een loopstation bouwt ze haar nummers op tot het lijkt alsof er een band staat te spelen. Ze neemt je mee in haar wereld van dromerige vibes, afgewisseld met wat akoestische nummers en verassende rock ’n roll solo’s. Zij componeert en schrijft al haar nummers zelf: originals only dus!

Wat: Vierde editie van Rozessie
Waar: Op de 3e etage van Rozet Arnhem, Kortestraat 16, 6811 EP Arnhem
Wanneer: Donderdag 17 februari 2021 van 18:00 tot ongeveer 20:30 uur
Entree: Gratis, hapjes en drankjes aanwezig!

Over Rozessie

Rozessie biedt jonge artiesten en creatievelingen uit Arnhem en omgeving een podium om ervaring op te doen en nieuwe dingen uit te proberen binnen een gezellige huiskamersetting. Deelnemende artiesten mogen ook nieuwe acts aandragen voor komende edities, zodat iedere editie een lekkere bonte line-up heeft en artiesten het stokje onderling kunnen overdragen.

Rozessie is een initiatief vanuit Rozet en Jongin Arnhem. In 2022 staan er maar liefst 10 edities van Rozessie op de planning. Wil je meedoen als artiest of meer informatie ontvangen? Stuur dan een mailtje naar kaboul.vermijs@rozet.nl. De registraties van de vorige edities zijn hier te bekijken.

> Website Jongin Arnhem

Deel dit item