24 maart 2023

Laten we het beestje gewoon bij de naam noemen

Laten we het beestje gewoon bij de naam noemen
Klik op de foto voor een vergroting

In samenwerking met InDifferent organiseren we 'Laten We Het Beestje Gewoon Bij De Naam Noemen'. Een minifestival voor jonge mensen rond seks (en alles wat ermee te maken heeft). Met een programma dat focust op het bespreekbaar maken van seks, seksualiteit en gender, plezier, taboes en het ontkrachten van hardnekkige mythes.

Met workshops, voorstellingen, performances, films, gesprekken, vragenuurtjes, podcasts en meer. Doe mee, vraag, kijk, luister, leer, geniet en doe vooral waar je je fijn bij voelt. Open, in vrijheid en schaamteloos. Laagdrempelig, inclusief en divers voor iedereen die interesse heeft in seks en seksualiteit.

En: laten we het beestje gewoon bij de naam noemen…

Met onder andere: De Grote Kutshow, Jules Christopher,  Seksuologen Met Twee, Sarah Sugar, Nu Mijn Borsten Eraf Zijn Kunnen We Dichter Tegen Elkaar Liggen door Caro Ilias, Collectief Halfnaakt, Deborah Seymus – journalist en schrijfster van Vijftig Piemels Later – en een prikkelend kortfilmprogramma door Go Short.

Plaatjes komen van de DJ-set van Brothers From Another Mother en Babs treedt op, dus gegarandeerd diepgang op de dansvloer. En nog veel meer, dus houd onze socials in de gaten!

Toegang is gratis, meld je alleen nog even aan via deze link, da’s wel zo handig.

Laten We Het Beestje Gewoon Bij De Naam Noemen wordt georganiseerd in het kader van de Gelderse Vrijheidsdagen en is tot stand gekomen in samenwerking met InDifferent en mede mogelijk gemaakt door gemeente Arnhem, Rijnbrink en de provincie Gelderland.

Deel dit item