01 november 2022

Opening Papa’s en Mama’s café in Rozetje Elderveld

Opening Papa’s en Mama’s café in Rozetje Elderveld
Klik op de foto voor een vergroting

Op maandag 7 november opent het wekelijkse Papa’s en Mama’s café in het Rozetje in Elderveld! Het Papa’s en Mama’s café biedt een plek waar jonge ouders elkaar kunnen ontmoeten en waar ervaringen worden gedeeld. Ook kindjes zijn welkom, voor hen worden verschillende activiteiten georganiseerd. Voor ouders staat de koffie klaar!

Tijdens het Papa’s en Mama’s café kunnen de kindjes lekker spelen, terwijl jonge ouders elkaar leren kennen en ervaringen met elkaar kunnen delen. Dit doen we onder het genot van een kop koffie en met behulp van bijvoorbeeld knutselactiviteiten en voorleessessies. Iedere maand wordt er een thema aan het café gekoppeld. In november is dit thema Dieren en natuur, en in december Ik en mijn familie. Deze thema’s komen terug in de gespreksonderwerpen van die maand. Op die manier leer je meer over de gewoontes en ervaringen van andere gezinnen, en breid je jouw sociale netwerk op laagdrempelige wijze uit. We hopen je hier te zien!

Praktische informatie

Het Papa’s en Mama’s café opent op maandag 7 november en vindt iedere maandagochtend van 9.00 tot 10.30 uur plaats (inloop vanaf 8.30 uur) in het Rozetje in Elderveld (IKC De Klimboom, Breezandpad 5). Het café is gericht op startende ouders met kinderen tussen 0 en 4 jaar oud; kindjes zijn ook welkom. Deelname is gratis.

Deel dit item