04 april 2022

Publieksacademie: Leven Lang Ontwikkelen

Publieksacademie: Leven Lang Ontwikkelen
Klik op de foto voor een vergroting

Ondernemers Kontakt Arnhem (OKA) en Rozet organiseren op maandag 4 april 2022 een inspirerende en leerzame bijeenkomst over Leven Lang Ontwikkelen in de huidige arbeidsmarkt. Om talenten optimaal te benutten, inzetbaar te houden en ontwikkeling van medewerkers te stimuleren. Ben je ondernemer, HRM professional binnen een organisatie, of professional met expertise in Leven Lang Ontwikkelen? Dan mag je deze bijeenkomst op maandag 4 april 2022 ab-so-luut niet missen.

Tijdens de bijeenkomst ga je op creatieve wijze aan de slag en kijk je op een unieke manier naar de huidige arbeidsmarkt. Je krijgt mogelijkheden, kansen en praktische voorbeelden te zien hoe bedrijven in de regio van Arnhem/Nijmegen omgaan met Leven Lang Ontwikkelen. Olympisch kampioen schaatsen en ondernemer Mark Tuitert inspireert en motiveert je in het (durven) maken van keuzes en succesvol samenwerken. Hij maakt in zijn interactieve verhaal de link met ondernemen, vitaliteit en persoonlijk leiderschap. Daarna komen experts aan het woord en gaan stellingen over Leven Lang Ontwikkelen met je bespreken in interactieve ronde tafel gesprekken.

Met sociaal ondernemer Peter Hobbelen (CEO Confed Group), Andrea de Boeij (Boeijend Ondernemen), Wouter Groothedde (Rijn IJssel) en ondernemer Trudie Shrubshole (NannyQ). Na de bijeenkomst is er gelegenheid om na te praten en te netwerken met een hapje en drankje. Je gaat geïnspireerd naar huis met een andere mindset. Met wellicht nieuwe samenwerkingen en nieuwe inzetbare ideeën voor jouw organisatie. In plaats van krapte op de arbeidsmarkt, naar overschot.

Maandag 4 april 2022
Inloop vanaf 16.30 uur, start programma 17.00 uur
Rozet (Kortestraat 16, Arnhem)
Toegang gratis!

Graag aanmelden via publieksacademie-llo.nl/gelderland

Deel dit item