07 februari 2022

Training Ontwikkelkaarten voor leerkrachten

Training Ontwikkelkaarten voor leerkrachten
Klik op de foto voor een vergroting

De set ‘Ontwikkelkaarten voor kunstlessen in het basisonderwijs’ van Rozet Onderwijs is een nieuw instrument voor leerkrachten om op een eenvoudige manier eigen kunstlessen te ontwikkelen. Kom naar de verkorte training op 19 april 2022 van 14.00 - 16.00 uur op Rozet waarin je kennismaakt met deze set en de mogelijkheden die het biedt voor jouw school of jouw beroepspraktijk.

De ontwikkelkaarten set bevat 150 inspirerende kaarten van werkvormen, doelen, vaardigheden en presentatievormen. Hiermee kan je verschillende lessen ontwerpen binnen de vakken dans, beeldend, muziek, theater en taal. Het is dus geen methode, maar een hulpmiddel om zelf procesgerichte, vakoverstijgende lessen te ontwikkelen. Deze lessen kun je laten aansluiten bij gebruikte methodes voor bijvoorbeeld taal, rekenen en de zaakvakken.

Heb je interesse? Meld je dan voor 1 april 2022 aan.

Training ‘Ontwikkelkaarten voor kunstlessen (rozet.nl)

Wil je kort horen hoe je de set kunt gebruiken? Kijk dan deze korte film: https://youtu.be/UHCdzW59les

Klik hier voor een inkijkexemplaar

Prijs: €100 inclusief 21%BTW Voor training en 1 set Ontwikkelkaarten in kartonnen doos

Tip: Ben je leerkracht? De kosten hiervan vallen onder de matchingsgelden van cultuureducatie. Lever de factuur ervan dus in bij jullie ICCer/Interne Cultuur Coördinator en/of je scholingsbudget!

Locatie: Lokaal 4.30 Rozet

Deel dit item