07 februari 2022

Versterk cultuuronderwijs met EVI op jouw school

EVI is een nieuwe digitale vragenlijst waarmee de ICCer en directie inzicht krijgen in waar je school staat met kunst- en cultuuronderwijs, waar je naartoe wilt, en hoe je dat kunt aanpakken. Ze geeft je feedback, ideeën en tips op maat voor je visie, je programma, de partners en de eigen deskundigheid.

Kunnen we de creativiteit van leerlingen meer stimuleren? Hoe tillen we het muziekonderwijs naar een hoger plan? Hoe kunnen we kunst en cultuur integreren in thematisch werken?

EVI is een digitale vragenlijst over cultuuronderwijs. EVI is een hulpmiddel: ze helpt je te bepalen hoe het ervoor staat met cultuuronderwijs op jullie school, wat jullie de afgelopen periode gedaan hebben en hoe jullie verder willen. Met EVI bouw je een dossier op waarin de ontwikkeling van cultuureducatie op jouw school zichtbaar wordt. Het is tevens een evaluatie en monitor instrument. Het helpt je school bij de borging van cultuureducatie.

Wie vult Evi in?
Binnen CmK maakt Evi deel uit van de (verplichte) nieuwe monitor en vervangt daarmee de oude vragenlijsten. Ook alle ander Arnhemse basisscholen bieden we de kans om gratis met Evi aan de slag te gaan. De eerste keer vult het beste de ICC er samen met de directie en de consulent van Rozet EVI in.

Wat heb je nodig?
Je ontvangt per mail een uitnodiging om een Evi account aan te maken. Heb je deze gemist? Je consulent kan hem altijd even nasturen.

Tijdsduur: 1 keer per jaar 1 uur in de periode maart-juni

Wat krijg je terug? Als je de vragenlijst hebt ingevuld, krijg je direct een terugkoppeling, zowel digitaal als in een pdf. Daarin vind je de uitkomsten van jouw school, analyses, tips en ideeën.

Meer weten:  Vraag je cultuurconsulent om advies of Miriam.vanMeer@rozet.nl

Of kijk op https://evi2.nl

Deel dit item