Gelrepas

Op de Gelrepas staat een tegoed speciaal voor jou. Dit besteed je aan musea, sport, film, cursussen, en meer. Ook krijg je korting op allerlei acties. Dus ook bij Rozet!

Gelrepas

Wat kan ik doen met mijn Gelrepastegoed in Rozet?

Met het tegoed op je Gelrepas kan je bij Rozet Bibliotheek je abonnement betalen. Je hoeft dus niks meer van je eigen rekening te betalen. Met je Gelrepas krijg je bij ons een compleetabonnement voor de prijs van een basisabonnement. Je krijgt kortingen op cursussen en activiteiten. Met het tegoed op je Gelrepas kan je alles betalen in Rozet. Denk hierbij aan internet, printjes etc.

Wat kan ik doen met mijn Gelrepastegoed in Rozet?

Hoe kan ik lid worden van de bibliotheek met mijn Gelrepas?

Lid worden kan gewoon online! Klik hier om je in te schrijven. Vul je gegevens in en ook het nummer van je Gelrepas. Dit nummer is te vinden op de achterkant van je Gelrepas boven de barcode.  We hebben de laatste 8 cijfers nodig achter de spatie. Onze administratie verwerkt na inschrijving de betaling van het tegoed op je Gelrepas. Na online inschrijven ontvang je een mail van ons. Je krijgt een pasnummer wat begint met AUTO. Je kunt met dit nummer direct materialen bij ons lenen en gratis gebruik maken van de onlinebibliotheek voor e-books en luisterboeken. Meld je bij je eerstvolgende bezoek aan de bibliotheek bij een infopunt. Ze maken dan een echt bibliotheekpasje voor je aan. Vind je online inschrijven lastig en wil je liever hulp hierbij? Neem dan telefonisch contact op met onze afdeling klantenadministratie (026-3543554) of kom langs in de bibliotheek.

Wat kost een abonnement met mijn Gelrepas en wat zijn de voorwaarden?

Een compleetabonnement biedt veel voordelen. Je kunt gratis reserveren, veel tegelijk lenen en je betaalt niks extra’s voor dvd’s en toptitels. Nog mooier: je betaalt geen boetes voor te laat inleveren!
Ben je 25 jaar of ouder? Dan krijg je een compleetabonnement voor €56,- i.p.v. €79,-

Ik ben al lid van de bieb. Hoe betaal ik mijn abonnement met de nieuwe Gelrepas?

Gebruik je tegoed op je Gelrepas om je bibliotheekabonnement te betalen. Betaal je abonnement niet met iDEAL maar kom langs in één van onze Rozet vestigingen en meld je bij een infopunt. Let op: dit kan niet tijdens de zelfservice uren.  Op vertoon van je Gelrepas heb je recht op een compleet abonnement voor de prijs van een basisabonnement.

Ik kan nu niet naar Rozet, maar hoe kan ik mijn Gelrepastegoed besteden?

Neem contact op met de klantenadministratie van Rozet Bibliotheek en geef aan wat je met je Gelrepas wil betalen (klantenadministratie@rozet.nl of 026-3543554). Geef duidelijk je naam, je bibliotheekpasnummer en de laatste 8 cijfers van je gelrepas door. Dit nummer is te vinden op de achterkant van je Gelrepas boven de barcode. Je mag ook een foto van de voor- en achterkant van je Gelrepas maken en deze naar ons mailen.

Ik heb nog geen Gelrepas. Hoe kom ik hieraan?

Bezoek de website van Gelrepas.