Talentontwikkeling

Heb je talent op het gebied van muziek, theater of art & design? Wil je je verder ontwikkelen? Kijk dan naar onderstaand aanbod. Rozet werkt hierin samen met ArtEZ, Toneelgroep Oostpool, Rijn-IJssel en diverse VO scholen.

ArtEZ Connected Vooropleiding Muziek

Zit je op de middelbare school, heb je een muzikaal talent en wil je ontdekken of een conservatorium/muziek academie bij je past, dan is de Vooropleiding Muziek misschien iets voor jou? Het programma richt zich op de studierichtingen Jazz & Pop, MediaMusic, Klassieke Muziek, Muziektherapie en Docent Muziek.

ArtEZ Connected Vooropleiding Muziek

Theatervooropleiding Oost

All we ever wanted was everything”

Ben jij tussen de 16 en 22 jaar? Heb jij een diploma op zak of zit je in je eindexamenjaar? heb je de ambitie om auditie te doen op een theateropleiding? Dan is deze vooropleiding misschien iets voor jou! Een weekendopleiding die je theatergrenzen verlegt en die je hoofd doet overlopen. Bij Theatervooropleiding Oost krijg je, onder leiding van professionals uit het theatervak, lessen in uiteenlopende facetten van het acteren.

Theatervooropleiding Oost

Talentklas jong beginnen met art & design

Art & Design lab voor jongeren vanaf 12 jaar die willen experimenteren en hun beeldend talent willen ontwikkelen.
We zijn, op dit moment, op zoek naar een vorm waarin we dit willen aanbieden, wordt vervolgd. Wil je op de hoogte blijven stuur dan een mail naar Nelleke Verweij, zie hieronder.

Talentklas jong beginnen met art & design

Meer informatie?

Neem contact op met Nelleke Verweij, coördinator talentontwikkeling!

Nelleke Verweij

Nelleke Verweij

Coördinator talentontwikkeling