Huiskamer 55Plus

Voor 55Plussers biedt Rozet nog veel meer aan, zoals activiteiten die ontmoeting stimuleren en basisvaardigheden versterken. Bekijk hier de mogelijkheden.

Huiskamer 55Plus

Digitaalpunt

Voor vragen over omgaan met de computer en over online programma’s is wekelijks het internetplein op de tweede verdieping van Rozet centrum geopend.

Digitaalpunt

Brei- en haakcafé

Iedere eerste donderdagmiddag van de maand verwelkomt Rozet u tussen 14:00 – 16:00u om samen gezellig te breien en haken, creatieve ideeën uit te wisselen of om gewoon contact te hebben met anderen.

Dominique Struik staat je met raad en daad terzijde tijdens het Brei- en haakcafé in de bibliotheek, op de eerste verdieping. Net als in een echt café staat de thee klaar en is deelname gratis.

Iedere laatste vrijdagmiddag van de maand verwelkomt Rozet u tussen 14:00 – 16:00u om samen gezellig te breien en haken in Boerderijcafé De Hooijmaat op het terrein van stadsboerderij De Korenmaat in Arnhem-Zuid.  Je kan creatieve ideeën uit te wisselen, om hulp vragen bij een moeilijke steek of om gewoon contact te hebben met anderen.

De thee staat klaar en deelname is gratis. Marius van Beeklaan 5.

Brei- en haakcafé

Digislim

Verbeter uw digitale vaardigheden met Stichting DigiSlim!

Digislim

Leesclub

Rozet faciliteert Leesclubs via Senia. Senia brengt mensen samen in lees- en muziekluisterclubs. Om verdiepende gesprekken te voeren met elkaar, persoonlijk en op de inhoud. Over kunst, literatuur, muziek, geschiedenis… over cultuur in de breedste zin van het woord.

Leesclub

Informatiepunt Digitale Overheid

Veel mensen vinden dit best moeilijk en komen er niet uit op al die websites waar we dingen zelf moeten regelen met de overheid. Er zijn gratis IDO inloop spreekuren in Rozet locaties Centrum, Presikhaaf en Kronenburg.

Informatiepunt Digitale Overheid

Ook interessant voor u:

Komende activiteiten

DigiTaalpunt Rozet Kronenburg

DigiTaalpunt Rozet Kronenburg

Elke donderdag is er in Bibliotheek Rozet Kronenburg een spreekuur waar je terecht kunt met vragen over je computer, laptop, smartphone of tablet. Je krijgt uitleg over en hulp bij het gebruik van deze apparaten. Tijd: van 14 tot 17 uur. Aanmelden via 06 40278934 of info@digislim.nl 

3 november - 26 juli
Rozet Kronenburg
DAG van de Arnhemse Geschiedenis I Eureka!

DAG van de Arnhemse Geschiedenis I Eureka!

De DAG is een evenement boordevol activiteiten voor jong en oud op verschillende locaties. 

7 oktober 10:00 - 17:00
Rozet Centrum
Ontmoeting in Presikhaaf I Eureka!

Ontmoeting in Presikhaaf I Eureka!

Rondetafelgesprek: Wat was jouw eureka moment voor ontmoeting in Presikhaaf?

7 oktober 13:00 - 15:00
MFC Presikhaven