Vrijwilligers

Wil je iets betekenen voor de bezoekers van Rozet of voor de stad Arnhem? Meld je dan aan als vrijwilliger! Bij Rozet zijn er inmiddels zo'n 270 vrijwilligers werkzaam, maar we zijn altijd op zoek naar meer enthousiaste mensen van alle leeftijden. Naast dat je op deze manier je steentje kunt bijdragen, bieden we jou ook mogelijkheden voor scholing, workshops en training.

Als vrijwilliger kom je terecht in een plezierige en inspirerende omgeving en bieden we daarnaast vier keer per jaar een introductieprogramma aan, zodat iedereen zich thuis voelt bij Rozet. Ook zijn er mogelijkheden voor scholing, trainingen en workshops via de Rozet Academy en ontvang je een vrijwilligers- en/of reiskostenvergoeding.

Wat wil je doen als vrijwilliger?

Je kunt bij Rozet onder andere aan de slag als (digi)taalvrijwilliger, je kunt helpen in de bibliotheek, meehelpen met activiteiten en evenementen voor jong en oud of optreden als gastvrouw of gastheer. Je kunt je vrijwilligerswerk zelf vormgeven, zodat het niet alleen past bij Rozet, maar ook bij jouw wensen en werkervaring.

Bel of mail!

Meld je aan als vrijwilliger, dan praten verder over jouw wensen. Een vrijblijvend gesprek kan altijd. Heb je vragen, neem vooral contact op: talentspot@rozet.nl

Wat wil je doen als vrijwilliger?

Voordelen voor vrijwilligers

Je werk als vrijwilliger bij Rozet waarderen we enorm en daarom bieden we je de leukste voordelen. Denk bijvoorbeeld aan een fijne werkomgeving, toegang tot diverse activiteiten en een gratis bibliotheekpas.

Ben je af en toe vrijwilliger ?

Dan krijg je van Rozet:

  • Iets leuks met de kerst
  • Reiskostenvergoeding van €0,19 per kilometer

Ben je (heel) vaak vrijwilliger?

Dan krijg je van Rozet:

  • Iets leuks met de kerst
  • Reiskostenvergoeding van €0,19 per kilometer
  • Gratis bibliotheekabonnement (compleet)
  • Uitnodigingen voor medewerkersbijeenkomsten
  • Scholing
Talentspot

Talentspot

VoorleesExpress

VoorleesExpress

Vacatures bij Rozet

Vacatures bij Rozet