Creatieve klankworkshop

Samenwerken als een orkest! Een workshop met klinkend resultaat! Een inspirerende en wervelende sessie waarin je werkt aan samenwerking, leiderschap en persoonlijke ontwikkeling. “In een paar uur spel leer je meer van iemand dan in een jaar conversatie! (Plato)”

Wat ga je doen?

Je werkt bij deze workshop door middel van muziek aan samenwerking, leiderschap en persoonlijke ontwikkeling. Met een uitdagend en laagdrempelig slagwerkinstrumentarium – en misschien ook je stem – ga je aan de slag. Door samenspel en/of dirigeren werk je aan verschillende doelen: inspirerend leidinggeven, constructief samenwerken, steviger in je schoenen staan, beter communiceren door afstemming.
De speelse muzikale vormen worden afgewisseld met reflectie door dialoog of individuele vormen. Samengevat is de workshop energiek, verbindend, dynamisch en informatief. Speelsheid en humor zijn twee belangrijke ingrediënten.1

Wat ga je doen?

Voor wie is de workshop?

De workshop is voor groepen en teams van 5 tot 50 deelnemers die op een uitdagende en speelse manier willen leren en ontwikkelen. De workshop wordt ontwikkeld op basis van de vraag en is dus op maat gemaakt. Het kan variëren van een energizer van 15′ tot een sessie van een dagdeel.

Wie is de docent?

De workshop wordt gegeven door Joep Everts, drijvende kracht achter de organisatie Klanklichaam. Joep is professioneel slagwerker (onder meer bij Het Gelders Orkest), theatermaker en trainer/coach. Naast zijn muzikale ervaring volgde hij diverse opleidingen: trainer met hart en ziel, NLP-practitioner, ITIP 3-jarige opleiding en tal van workshops en seminars. In de meer dan 10 jaar dat Klanklichaam nu bestaat heeft hij vele workshops en trainingen gegeven in zeer diverse doelgroepen: van kinderen tot directeuren, van profit tot non-profit, van groepen van 5 tot 200 deelnemers. Zijn missie is mensen door spel te verbinden, waardoor verschillen kunnen bijdragen aan een gelukkige en duurzame wereld.

Wat zijn de kosten?

Dat hangt af van de grootte van de groep, de tijdsduur en de gebruikte instrumenten. Klanklichaam werkt naar aanleiding van de vraag en mogelijkheden op maat: van een tussentijdse energizer tot meerdere dagdelen. Een gesprek is onderdeel van de workshop om vraag en aanbod zo optimaal mogelijk af te stemmen.
Een unieke workshop met een duur van 1 tot 3 uur, inclusief catering naar keus en huur van een ruimte in Rozet, is bij de prijs inbegrepen.

Neem voor meer informatie of een offerte op maat contact op met zakelijk@rozet.nl.

Voor wie is de workshop?