Livestreaming van events

Ben je op zoek naar een mogelijkheid om je event live te streamen? Om je medewerkers, relaties of (potentiële) klanten vanuit huis te laten meekijken en deelnemen? Dan ben je bij Rozet aan het juiste adres! Bij Rozet kun je je event professioneel streamen zodat je digitaal met de hele wereld in verbinding bent.

Vanuit onze zalen of zelfs in je eigen gebouw nemen we events, bijeenkomsten of productpresentaties op of zenden we live uit (streamen). Dan kunnen alle genodigen door het hele land of zelfs vanuit het buitenland alles meekrijgen en zelfs participeren. Heb je zelf deze mogelijkheden niet in huis en wil je net iets meer en professioneler dan alleen via de laptop-camera, dan zorgt het stream-team van Rozet dat alles wordt geregeld: in de gewenste opstelling en in de gewenste sfeer. Van interactie met de genodigden tot regie en professionele opstelling van camera, geluid en belichting.

LIVESTREAM-AANBOD DOOR ROZET

– HD camera’s, professioneel licht, geluid en projectie (alles in eigen huis);
– Regie en technische professionele ondersteuning
– Online interactie met kijkers mogelijk via videoverbinding of chat (via Teams of Zoom)
– Mogelijkheden tot Live TV-uitzending en podcasts
– Registratie en opname
– Grote en ruime opzet mogelijk in het Rozet-gebouw, maar alles is portable dus kan ook op eigen/gewenste locatie

Rozet staat voor taal, kunst en erfgoed en heeft een zeer uitgebreid cultureel netwerk. Dat betekent dat wij je event verrassend kunnen maken met muzikale optredens, dansvoorstellingen, filmopnames, dichters, kunstenaars, etc. We komen graag met je in contact om een unieke digitale meeting te organiseren waarmee je echt impact maakt op je publiek.

Rozet verzorgt je all-in livestream event van ca. 1,5 uur voor een zeer scherpe prijs van slechts € 950,00 (excl. BTW). Duurt je event langer, wil je meer camera’s of speciale optredens tijdens een pauze of ter opvulling van het programma? Pakketten op maat zijn uiteraard mogelijk en wij gaan graag met je in gesprek over mogelijkheden. Onze specialisten maken van je online event gegarandeerd een bijzondere digitale beleving!

Livestream reserveren

Interesse? Benieuwd naar onze mogelijkheden voor een uniek online event? Vul onderstaand formulier in en we gaan voor je aan de slag!

Naam(Vereist)
MM slash DD slash JJJJ
Tijdstip evenement(Vereist)
: