Vitesse website vierkant bovenbalkVitesse bestaat op zondag 14 mei 125 jaar. Een rijke geel-zwarte voetbalhistorie met vele memorabele momenten. In samenwerking met Rozet en gemeente Arnhem presenteert Vitesse de expositie ‘125 jaar Vitesse’. Een bijzondere tentoonstelling over de geschiedenis van de Arnhemse voetbalclub.
Verdeeld over verschillende thema’s is exclusief historisch Vitesse-materiaal te bewonderen. Proef tot slot de Vitesse-gerechten in restaurant Momento, op de begane grond van Rozet. De expositie is t.m 8 september en gratis toegankelijk.

Aansluitend op de bijzondere tentoonstelling 125 jaar Vitesse organiseren bewoners van Rozet in samenwerking met Vitesse een aantal leuke activiteiten voor jong en oud! Hieronder een greep uit het aanbod. Hou voor het complete aanbod deze website in de gaten!

Vitesse activiteiten in de zomer

Kom naar Rozet voor een 2e kaartje gratis voor de wedstijd Vitesse vs NAC Breda op 12 augustus om 20.45 uur of Vitesse VS AZ op 26 augustus om 18.30 uur.
Leuke foto's gemaakt? Plaats je foto op Instagram onder de hashtag #VitesseinRozet en maak kans op een Vitesse-shirt.

Meet & Greet Vitesse-spelers | 1 augustus 14.00 uur
Ontmoet Vitesse-spelers in Rozet en kom alles te weten over deze spelers. Daarnaast kun je een kijkje nemen bij de expositie '125 jaar Vitesse' in Rozet.

FIFA Toernooi  | 9 augustus 14.00 uur - 17.00 uur
Vitesse organiseert in samenwerking met Rozet op woensdag 9 augustus een FIFA-toernooi.
Op de derde verdieping van Rozet kunnen deelnemers het tegen elkaar opnemen. Het toernooi wordt gespeeld op de PlayStation 4. Meld je aan door het formulier op www.vitesse.nl/fifa in te vullen. Deelname aan het toernooi kost € 5,-. Let op! Er is plek voor maximaal 64 deelnemers. Wees er snel bij, want VOL=VOL!

Ontwerpwedstrijd: Vitesse-feestshirt | t/m 18 augustus
Droom jij van een groots podium voor je ontwerptalent? Dan zoeken we jou!
Ontwerp en maak een feestshirt en win eeuwige roem. Het winnende ontwerp krijgt een gastblog in FDFA en aandacht via verschillende media. Alle ontwerpen krijgen een mooie plek in de expositie '125 jaar Vitesse' in Rozet. Lever jouw creatie uiterlijk 18 augustus in bij de ontvangstbalie in Rozet of per post: t.a.v. Astrid Albers, Nieuwe Oeverstraat 29, 6811 JB Arnhem.

Let op: pak je creatie goed in en vermeld duidelijk je naam en contactgegevens.
25 augustus wordt de winnaar bekend gemaakt. De beoordeling wordt gedaan door experts met hart voor voetbal en fashion.

Ook de allerjongste ontwerpers kunnen meedoen. De ontwerpvellen liggen klaar in alle vestigingen van de Bibliotheek Arnhem. Inleveren kan t/m 18 augustus. 25 augustus wordt de winnaar bekend gemaakt.
De prijs? Een gesigneerde Vitesse voetbal.

Rondleidingen |   elke woensdag en zaterdag tussen 14.00 en 16.00 uur
Laat je rondleiden door een professionele gids en ontdek alle details en bijzonderheden van de expositie 125 jaar Vitesse!
Deze activiteit is gratis en aanmelden is niet nodig.

Speurtocht: 125 jaar Vitessegeschiedenis | dagelijks vanaf donderdag 1 juli
Jonge Vitesse-supporters ontdekken de geschiedenis van de Arnhemse voetbalclub tijdens een spannende speurtocht door Rozet. Deze is gratis op te halen bij Erfgoedcentrum Rozet. Ook kun je op de jeugdafdeling van alle vestigingen van de Bibliotheek Arnhem jouw eigen Vitesse-shirt ontwerpen.