Rozet voor het mkb

Rozet is volop in ontwikkeling. Zowel voor de Arnhemse bevolking als op zakelijk vlak. Het team van Rozet Zakelijk werkt hard aan een aantal succesvolle proposities gericht op de mkb-markt in de regio Arnhem. Vanuit zakelijk perspectief vraagt Rozet aan alle ondernemers in de regio Arnhem: “Waar kunnen wij van toegevoegde waarde zijn voor jouw bedrijf en je medewerkers?”

Rozet biedt verschillende mogelijkheden om jouw bedrijf te helpen en te ontwikkelen. Bijvoorbeeld op het gebied van diversiteitsissues met Vernieuwers van de Toekomst. Rozet kan ook ondersteunen om een echt goed aansprekend verhaal te presenteren.

Interesse? Wil je meer weten over het aanbod van Rozet voor mkb-bedrijven en hoe wij van toegevoegde waarde kunnen zijn voor jou en je medewerkers? Neem contact op met Patrick Ellenbroek (Marketeer Rozet).

Werkgevers aan Zet

Uit onderzoek blijkt dat 57% van alle laaggeletterden werkt. Dat zijn ongeveer 1.500.000 mensen. Deze mensen lopen dagelijks tegen talloze zaken aan in hun werk en privéleven.

Dit kan een aanleiding zijn voor medewerkers om hun basisvaardigheden te verbeteren of verder te ontwikkelen ( denk hierbij aan o.a. taal-, rekenen-, en digitale vaardigheden). Deze vaardigheden verbeteren is ook in het belang van het bedrijf. Daarom zoeken we naar bedrijfsprocessen die aansluiten bij de behoefte van zowel werkgevers als werknemers.

Wil jij hier meer informatie over?
Neem dan contact op met Joep Derkx via: 06 23 56 08 00 of via: joep.derkx@rozet.nl


Hoe bereik je als bibliotheek NT1’ers?

Praktijkervaringen van Rozet Arnhem

Bijna vier jaar geleden begon bibliotheek en cultureel- en erfgoedcentrum Rozet aan een zoektocht naar NT1-deelnemers voor taalcursussen in Arnhem. De animo daarvoor viel behoorlijk tegen. Met vallen en opstaan is de aanpak verbeterd. Inmiddels melden tientallen NT1’ers zich voor de cursussen aan en gaat ook bij werkgevers het roer om. Hoe? Joep Derkx, projectleider bij Rozet, deelt zijn ervaringen aan de hand van zes geleerde lessen.

Vernieuwers van de Toekomst

Vernieuwers van de Toekomst is een traject waarbij wij jonge mensen verder helpen met hun carrière. Ben jij tussen de 18 en de 25 jaar oud? Heb jij de wil en de kennis om succesvol te worden, maar mis je het netwerk, de achtergrond en de ervaring om snel te groeien? Ben jij over de helft van je studie heen en heb jij een extra duw in de rug of hulp nodig? Dan hebben wij een programma voor je dat je alles leert, behalve hoe je toetsen en tentamens moet maken. Als maatschappelijke organisatie biedt Rozet dit programma met haar samenwerkingspartners kosteloos aan.

Vernieuwers van de Toekomst

Goed Verhaal.

Wil je met jouw presentatie impact maken op jouw publiek? Wil je dat jouw verhaal raakt? Wil je met jouw verhaal mensen in beweging krijgen? Volg dan de training Goed Verhaal.

Spreken als een “TedX-er” is tegenwoordig de nieuwe standaard wil je mensen in beweging krijgen. Met de training Goed Verhaal. leer je het geheim van een goed verhaal en om vanuit jouw eigenheid jouw boodschap te communiceren. Door de inzet van outofthebox-theatertechnieken krijg je jouw verhaal zoals het hoort, dichtbij jezelf. Je leert zonder slides te presenteren. Een verhaal waarmee je gegarandeerd impact zal hebben op jouw publiek!

Goed Verhaal.

Rozet Nieuws | MKB

Publieksacademie: Leven Lang Ontwikkelen

04 april 2022

Publieksacademie: Leven Lang Ontwikkelen

Ondernemers Kontakt Arnhem (OKA) en Rozet organiseren op maandag 4 april 2022 een inspirerende en leerzame bijeenkomst over Leven Lang Ontwikkelen in de huidige arbeidsmarkt. Om talenten optimaal te benutten, inzetbaar te houden en ontwikkeling van medewerkers te stimuleren. Ben je ondernemer, HRM professional binnen een organisatie, of professional met expertise in Leven Lang Ontwikkelen? Dan mag je deze bijeenkomst op maandag 4 april 2022 ab-so-luut niet missen.

Patrick Ellenbroek

Marketeer Rozet