ONLINE LEZING: Leibniz en Berkeley

MEN020-21
ONLINE LEZING: Leibniz en Berkeley

LET OP: deze serie van 3 lezingen kijk je thuis op je eigen computer. Na inschrijving ontvang je de linkjes in je bevestiging.

Langs totaal verschillende denkwegen komen deze twee achttiende-eeuwse wijsgeren tot dezelfde mening: het uiteindelijke van de werkelijkheid is niet stoffelijk maar geestelijk. Dit noemen we de filosofie van het immaterialisme.

De vragen die voortkomen uit de filosofie van het immaterialisme spelen vandaag de dag nog steeds. Genoeg reden voor 3 intensieve lessen over dit onderwerp.

Gegevens

Nog 83 plekken beschikbaar
ONLINE
--
-- --
€ 42,50
Docent G.W. Ormel
Hulp nodig bij het inschrijven?

Gerelateerde evenementen

Komende activiteiten

Fotografie verdiepend - reportage

Fotografie verdiepend - reportage

Reportagefotografie betekent verhalen vertellen. Dit is een cursus met veel praktijkopdrachten, zowel binnen als buiten de lessen. 

8 maart - 7 juni
6 sessies
Rozet Centrum
Keti Koti - Vrijheidscollege - Jeangu Macrooy

Keti Koti - Vrijheidscollege - Jeangu Macrooy

Jeangu Macrooy (1993) is een Nederlandse zanger en songwriter. Hij is onder andere bekend van zijn deelname aan het Eurovisie Songfestival in 2021. In 2014 vertrok hij vanuit Suriname naar Nederland, waar hij zijn debuut-EP ‘Brave Enough’ uitbracht. Dit leverde hem de titel 3FM Talent op, naast een nominatie voor de Edison Pop als Beste Nieuwkomer. In 2017 bracht Jeangu zijn debuutalbum 'High On You' uit en sindsdien speelde hij op verschillende grote festivals als Lowlands, North Sea Jazz en Eurosonic Noorderslag. Eind 2022 heeft Jeangu Macrooy zijn derde studio album ‘Summer Moon’ uitgebracht, zijn meest openhartige plaat tot nu toe. Jeangu's Keti Koti Vrijheidscollege gaat over de herdenking van de afschaffing van de slavernij 150 jaar geleden, en de enorme impact die het Nederlandse slavernijverleden nog steeds heeft voor veel mensen van kleur vandaag de dag.Deelname is gratis, meld je wel even aan.Dit vrijheidscollege wordt mede mogelijk gemaakt door Comité 30 juni-1 juli Arnhem.

8 juni 19:30 - 21:30
Rozet Centrum
Workshop portretfotografie

Workshop portretfotografie

Aan de slag met portretfotografie. 

10 juni 13:00 - 17:00
Rozet Centrum

Terugkerende activiteiten

Online: ArcheoAcademy

Online: ArcheoAcademy

ONLINE
ArcheoHotspot Arnhem

ArcheoHotspot Arnhem

Rozet Centrum