Kledingbieb- Outfit Library LESS

Kledingbieb- Outfit Library LESS

๐Ÿ‘— | Iedere 3e vrijdag en zaterdag van de maand is in Rozet Centrum: de pop-up kledingbieb. Tijdens onze openingsuren is iedereen welkom om een kijkje te nemen in de collectie die per seizoen wisselt. Outfit Library LESS (de kledingbieb) biedt een ruime keuze aan dameskleding in allerlei stijlen en maten (34-54).
๐Ÿงต| Alles wat je tijdens de pop-up ziet, kun je lenen met een strippenkaart of kopen. De kleding is met liefde geselecteerd, gewassen, gestoomd, als nodig gerepareerd (of zelfs vermaakt) en helemaal klaar om weer gedragen te worden!

Al vier jaar biedt Maria Kuznetsova via haar concept Outfit Library LESS vrouwen een plek in Arnhem waar zij verrassende kledingstijlen kunnen ontdekken op een toegankelijke en milieubewuste manier. Outfit Library LESS kun je zien als een gedeelde inloopkast vol bijzondere kledingstukken en accessoires van zeer uiteenlopende stijlen. 

De collectie bestaat uit vintage en tweedehands kleding die nog veel te mooi is om na een โ€œone day standโ€ als nutteloos beschouwd te worden. LESS werkt niet met vaste leveranciers, maar selecteert ieder item zorgvuldig op kwaliteit, bijvoorbeeld vanuit winkels met tweedehands kleding, markten, ruil-evenementen et cetera. Alle kleding is met liefde geselecteerd, gewassen, gestoomd, als nodig gerepareerd (of zelfs vermaakt) en helemaal klaar om weer gedragen te worden! Kort gezegd: LESS grijpt kansen om mooie stukken kleding een betekenisvolle toekomst te geven en de levensduur van elke kledingstuk zo lang mogelijk te houden. 

Maar LESS is niet alleen gericht op de zoektocht naar passende kleding: empowerment van vrouwen en kennis delen komt ook tot uiting via allerlei aanvullende activiteiten. Klanten kunnen er bijvoorbeeld terecht om via workshops en lezingen inspiratie op te doen over een duurzame levensstijl, om persoonlijke stijladviezen te ontvangen en om te leren over de wereld achter het hergebruik van kleding. Belangrijk is dat LESS een warme plek wil zijn voor alle vrouwen, ongeacht afkomst, religie, seksuele oriรซntatie, leeftijd, maat of levensverhaal. 

 Dit zijn de data van de kledingbieb voor 2023:

 • 20 + 21 + 22 januari
 • 17 + 18 + 19 februari
 • 17 + 18 + 19 maart
 • 21 + 22 april
 • 19 + 20 mei
 • 16 + 17 juni
 • 21 + 22 juli
 • 15 + 16 + 17 september
 • 13 + 14 + 15 oktober
 • 17 + 18 + 19 november
 • 15 + 16 + 17 december  

  Meer weten? Kijk deze leuke video over de kledingbieb: https://www.youtube.com/watch?v=SGYxZeWyTOs

  ๐˜‹๐˜ฆ ๐˜ฌ๐˜ญ๐˜ฆ๐˜ฅ๐˜ช๐˜ฏ๐˜จ๐˜ฃ๐˜ช๐˜ฆ๐˜ฃ ๐˜ธ๐˜ฐ๐˜ณ๐˜ฅ๐˜ต ๐˜ฐ๐˜ฏ๐˜ฅ๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ด๐˜ต๐˜ฆ๐˜ถ๐˜ฏ๐˜ฅ ๐˜ฅ๐˜ฐ๐˜ฐ๐˜ณ ๐˜™๐˜ฐ๐˜ป๐˜ฆ๐˜ต ๐˜’๐˜ฐ๐˜ฎ๐˜ฎ๐˜ข - ๐˜ฉ๐˜ฆ๐˜ต ๐˜ฑ๐˜ฐ๐˜ฅ๐˜ช๐˜ถ๐˜ฎ ๐˜ท๐˜ข๐˜ฏ, ๐˜ท๐˜ฐ๐˜ฐ๐˜ณ & ๐˜ฅ๐˜ฐ๐˜ฐ๐˜ณ ๐˜ˆ๐˜ณ๐˜ฏ๐˜ฉ๐˜ฆ๐˜ฎ ๐˜ฆ.๐˜ฐ. - ๐˜ฎ๐˜ฐ๐˜จ๐˜ฆ๐˜ญ๐˜ช๐˜ซ๐˜ฌ ๐˜จ๐˜ฆ๐˜ฎ๐˜ข๐˜ข๐˜ฌ๐˜ต ๐˜ฅ๐˜ฐ๐˜ฐ๐˜ณ ๐˜ฉ๐˜ฆ๐˜ต ๐˜๐˜Š๐˜—.

Gegevens

Rozet Centrum
Kortestraat 16
6811 EP Arnhem
Vrijdag en zaterdag (zie tekst voor de data)

Gerelateerde evenementen

Komende activiteiten

Herfstfototocht

Herfstfototocht

Verkleurend blad, paddestoelen, zacht zonlicht. De herfst is prachtig om te fotograferen. 

21 oktober 13:00 - 16:00
Verzamelen bij parkeerplaats Mariendaal
Stads- en avondfotografie in decembersfeer

Stads- en avondfotografie in decembersfeer

Doe mee met de decemberversie van deze leuke workshop. Leg de architectuur en invallende duisternis in een stad fotografisch vast, met aandacht voor de speciale sfeer van december.

9 december 16:00 - 19:00
Verzamelen bij Rozet
Straatfotografie

Straatfotografie

In deze cursus leer je welke aspecten belangrijk zijn voor het maken van goede straatfotoโ€™s. 

8 mei - 22 mei
3 sessies
Rozet Centrum

Terugkerende activiteiten

ONLINE LEZING: Kierkegaard, de 'vader van het existentialisme'

ONLINE LEZING: Kierkegaard, de 'vader van het existentialisme'

ONLINE