Let op: in week 18 is Rozet Centrum om 20.00 uur gesloten in plaats van 22.00 uur
De waanzinnige boomhut van 91 verdiepingen
Boek

De waanzinnige boomhut van 91 verdiepingen ([2018])/ Andy Griffiths en Terry Denton, vertaald [uit het Engels] door Edward van de Vendel

Meneer Grootneus vraagt of Andy en Terry op zijn kleinkinderen willen passen. Ach, waarom niet, hun boomhut is toch heel geschikt voor kleine kinderen? Met veel stripachtige zwart-wittekeningen. Vanaf ca. 9 jaar.

Aanwezigheid

Recensie

Het zevende deel over een nog steeds met dertien verdiepingen uitdijende boomhut, nu tot 91 verdiepingen. Ook nu weer zijn Andy en Terry de bewoners en de makers van het verhaal. Er is wederom een deadline voor het schrijven van een (dit) boek. De nieuwe verdiepingen bevatten een met mensen flipperende flipperkast, een rad van fortuin, een gigantisch spinnenweb (met gigantische spin), de tent van waarzegster Weetallesal en een grote rode knop, waarvan Andy en Terry niet meer weten wat er zal gebeuren als ze erop drukken... Dan vraagt Meneer Grootneus of Andy en Terry op zijn kleinkinderen willen passen. Ach, waarom niet, hun boomhut is toch heel geschikt voor kleine kinderen? Ook in dit deel zijn er meer tekeningen dan tekst, wat het boek erg aantrekkelijk maakt voor tegenstribbelende lezers (die opeens heel snel een boek uit zullen lezen). Kinderen zullen smullen van de humor. Vanaf ca. 9 jaar.

Specificaties

Nederlands | 9789401443111 | 369 pagina's

Titel De waanzinnige boomhut van 91 verdiepingen
Uniforme titel De waanzinnige boomhut van eenennegentig verdiepingen De waanzinnige boomhut
Auteur Andy Griffiths
Secundaire auteur Terry Denton ; Edward van de Vendel
Type materiaal Boek
Uitgave Tielt : Lannoo, [2018]
Overige gegevens 369 pagina's - zwart-wit illustraties - 22 cm
Annotatie Rugtitel: De waanzinnige boomhut. - Rug vermeldt het cijfer 7. - Colofon vermeldt: "illustrations copyright (c) Terry Denton 2017" - Vertaling van: The 91-storey treehouse. - Sydney : Pan Macmillan Australia, Pty Limited, (c)2017. - (Treehouse books)
ISBN 9789401443111
PPN 416414524
Thematrefwoord Fantasie ; Oppas
Taal Nederlands