Let op: in week 18 is Rozet Centrum om 20.00 uur gesloten in plaats van 22.00 uur
De waanzinnige boomhut van 117 verdiepingen
Boek

De waanzinnige boomhut van 117 verdiepingen ([2020])/ Andy Griffiths en Terry Denton, vertaald [uit het Engels] door Edward van de Vendel

Andy en Terry hebben weer dertien fantastische nieuwe verdiepingen gebouwd. Ze zijn op zoek naar een grappig verhaal voor hun volgende boek en belanden in een race tegen de tijd. Met veel stripachtige illustraties. Vanaf ca. 9 jaar.

Aanwezigheid

Recensie

'De waanzinnige boomhut van 117 verdiepingen' is alweer het negende deel* in de razend populaire serie, die weinig introductie behoeft. Opnieuw zijn er dertien verdiepingen aan de boomhut toegevoegd, waardoor deze nu 117 verdiepingen telt. Het is weer een knotsgek verhaal vol fantastische elementen waarvan veel kinderen zullen dromen. Zo is er nu een minipaardjesverdieping, een slaapfeestkamer en een onderbroekmuseum. Ook dit keer is het een dikke pil, met 379 pagina's. Maar door de ruime bladspiegel, paginagrote illustraties en stripachtige pagina's 'vlieg' je door dit boek. De tekst leest makkelijk weg, en het ene gekke avontuur volgt het andere in razend tempo op. Dit maakt het geheel ook zo aantrekkelijk voor kinderen die niet zo van lezen houden, of die het moeilijk vinden: met redelijk weinig inspanning lezen ook zij zo een écht dik boek, dat voelt als een hele prestatie. Met humor die perfect aansluit op de doelgroep, en grappige verwijzingen naar andere boeken. Vertaling van 'The 117-storey treehouse'**. Vanaf ca. 9 jaar.

Specificaties

Nederlands | 9789401465380 | 379 pagina's

Titel De waanzinnige boomhut van 117 verdiepingen
Uniforme titel De waanzinnige boomhut van honderdzeventien verdiepingen De waanzinnige boomhut
Auteur Andy Griffiths
Secundaire auteur Terry Denton ; Edward van de Vendel
Type materiaal Boek
Uitgave Tielt : Lannoo, [2020]
Overige gegevens 379 pagina's - zwart-wit illustraties - 22 cm
Annotatie Rugtitel: De waanzinnige boomhut. - Rug vermeldt het cijfer 9. - Colofon vermeldt: illustraties Terry Denton - Vertaling van: The 117-storey treehouse. - Sydney : Pan Macmillan Australia, Pty Limited, (c)2016. - (Treehouse books)
ISBN 9789401465380
PPN 424941090
Genre avonturenroman
Thematrefwoord Fantasie
Taal Nederlands