Let op | maandag 20 mei 2024 (2e Pinksterdag) zijn alle Rozet locaties gesloten
Verboden te toveren!
Boek

Verboden te toveren! ([2020])/ Anna Lott, met illustraties van Sabine Sauter ; Nederlandse vertaling [uit het Duits]: Merel Leene

Lilo heeft een groot geheim: haar vader is een vampier en haar moeder een heks. In hun straat mag echter niet getoverd worden. Maar als Lilo's kat wordt ontvoerd door de gemene buurman, moet haar moeder daar toch iets aan doen! Vanaf ca. 8 jaar.

Aanwezigheid

Recensie

Lilo is een gewoon meisje, maar haar vader is een vampier en haar moeder is een heks. Hun buren mogen van niets weten, alleen Lilo's beste vriendin kent haar geheim. Maar als Lilo's kat mevrouw Mopper wegloopt en wordt ontvoerd door de gemene buurman, besluit Lilo's moeder toch haar toverkrachten te gebruiken. Dat pakt anders uit dan verwacht. Uiteindelijk is Lilo de enige die haar ouders en mevrouw Mopper kan redden. Humoristisch en warm verhaal waarin de ene mislukte toverspreuk op de andere volgt. Gedrukt in een grote letter en met een ruime bladspiegel, is het verhaal prettig leesbaar voor onder meer beginnende lezers. Zeer rijk geïllustreerd met kleurentekeningen die de tekst op een speelse manier aanvullen. Voor in het boek worden alle hoofdpersonen kort voorgesteld. Vertaald uit het Duits. Voor liefhebbers van 'Heksje Lilly' en 'Foeksia de miniheks'. Verzorgde uitgave met geïllustreerde schutbladen. Vanaf ca. 8 jaar.

Specificaties

Nederlands | 9789020672718 | 99 pagina's

Titel Verboden te toveren!
Auteur Anna Lott
Secundaire auteur Sabine Sauter ; Merel Leene
Type materiaal Boek
Editie [1e druk];
Uitgave [Alkmaar] : Kluitman, [2020]
Overige gegevens 99 pagina's - gekleurde illustraties - 22 cm
Annotatie Vertaling van: Zaubern verboten! : der total geniale Rückwärts-Trick. - Würzburg : Arena Verlag, 2019. - (Lilo von Finsterburg)
ISBN 9789020672718
PPN 424356589
Genre sprookjes - humoristische roman
Thematrefwoord Heksen ; Vampiers ; Toveren ; Ontvoeringen
Taal Nederlands

Relaties/Serie

Lilo Lastpak
Boek

Lilo Lastpak (2020-...)

vol. 1
Uitgeleend
Anna Lott