Let op | maandag 20 mei 2024 (2e Pinksterdag) zijn alle Rozet locaties gesloten
Er zitten 101 dinosaurussen in dit boek
Boek

Er zitten 101 dinosaurussen in dit boek zoek, vind, blader (2021)/ met tekeningen van Chorkung, Nederlandse vertaling [uit het Engels]: Jesse Goossens

Zoek de 101 dinosaurussen dieren en zie waar ze leven en hoe ze heten. Welke zeemonsters leven in zee en welke dino's vechten in de woestijn? Dat zie je door de juiste bovenste en onderste bladzijde bij elkaar te zoeken. Hardkartonnen zoekboek met gesplitste pagina's, extra zoekopdrachten en kleurenillustraties. Vanaf ca. 3 jaar.

Aanwezigheid

Recensie

In dit stevige boekje van hard karton zijn honderd en één verschillende soorten dinosaurussen te vinden. De pagina's bestaan uit twee losgesneden delen die afzonderlijk van elkaar omgeslagen kunnen worden. De bovenste helften tonen diverse landschappen op vijf dubbele pagina's (bos, moeras, zee, woestijn), volgepakt met deze prehistorische dieren. Het zijn vrolijke en kleurrijke illustraties. Uiterlijk en afmeting van de dieren zijn vrij goed weergegeven, maar de kleuren zijn fictief (roze, paars, blauw). Ze zijn aan het jagen, vissen, aanvallen, vliegen, zwemmen, snuffelen of passen op hun jongen. Alle dieren in het landschap zijn ook op de onderste helft afgebeeld, met hun naam (veel ingewikkelde Latijnse namen). Welke delen bij elkaar horen, zie je aan de achtergrondkleur en de gekleurde rand aan de zijkant van het boekje. De kinderen kunnen de dieren opzoeken in het landschap en de vragen uit de tekst beantwoorden (Wie zijn er aan het eten, wie zijn aan het vechten?). Achterin zijn extra activiteiten opgenomen. Eerder verscheen 'Er zitten 101 dieren in dit boek' en 'Er zitten 101 zeebeesten in dit boek'*. Leuk zoek-vind-bladerboekje met gesplitste pagina's voor kinderen vanaf ca. 3 jaar.

Specificaties

Nederlands | 9789047712794

Titel Er zitten 101 dinosaurussen in dit boek : zoek, vind, blader
Uniforme titel Er zitten honderdeneen dinosaurussen in dit boek
Auteur Chorkung
Secundaire auteur Jesse Goossens
Type materiaal Boek
Editie Eerste druk;
Uitgave Rotterdam : Lemniscaat, 2021
Overige gegevens 16 ongenummerde pagina's - gekleurde illustraties - 21 cm
Annotatie Vertaling van: There are 101 dinosaurs in this book. - London : Campbell Books, (c)2020
ISBN 9789047712794
PPN 43264749X
Genre dierenleven
Thematrefwoord Dinosaurussen ; Zoekboeken ; Beweegbare boeken
Taal Nederlands