Let op: in week 18 is Rozet Centrum om 20.00 uur gesloten in plaats van 22.00 uur
When the dust settles
DVD

When the dust settles ([2021])/ created by Ida Maria Rydén & Dorte W. Høgh, directed by Milad Alami

Als in Kopenhagen een terroristische aanslag plaatsvindt, raken de levens van acht verschillende personen die elkaar daarvoor niet kenden met elkaar verbonden.

Aanwezigheid

Recensie

Deense tv-serie (2020), bedacht door Dorte Warnøe Høgh en Ida Maria Rydén (beiden: Dicte, Ben). Regie: Milad Alami. Met Karen-Lise Mynster, Jacob Lohmann en Malin Crépin. Als in Kopenhagen een terroristische aanslag plaatsvindt, raken de levens van acht personen die elkaar daarvoor niet kenden met elkaar verbonden. Zij worden zowel voor als na de aanslag gevolgd. Beoordeling IMDb: 7.6. Daniëlle (Scriptgirl.nl 11-12-'20): 'Soms kijk je naar een serie waar je later even van moet bijkomen. De Deense serie 'When the dust settles' (...) is zo'n reeks (...) niet alleen spannend, maar geeft ook food for thought (...) net als de personages is de serie behoorlijk realistisch gefilmd. Je zit er als kijker bovenop (...) Je zou door al die personages en plotwendingen snel 't overzicht kunnen verliezen, maar dat gebeurt niet. De makers houden de touwtjes strak in handen.' Dennis van Houts (Coole suggesties 8-1-'21): 'indrukwekkend verhaal over de overlevenden van een terroristische aanslag. Actueel (...) maar ook heel indringend omdat de serie de levens belicht van tien nabestaanden (...) veel ruimte voor goede en open gesprekken (...) maar houd ook rekening met diepe, indrukwekkende gevoelens, emotionele uitbarstingen en een spanningsboog die je de hele serie aan de buis gekluisterd houdt' (score: 8).

Specificaties

Deens | 5407003482881

Titel When the dust settles
Uniforme titel N°ar støvet har lagt sig
PEGI/Kijkwijzer leeftijdsadvies
Secundaire auteur Ida Maria Rydén ; Dorte W. Høgh ; Milad Alami ; Karen-Lise Mynster ; Jacob Lohmann
Type materiaal DVD
Uitgave [Gent] : Lumière, [2021]
Overige gegevens 3 dvd-video's (10 × 60 min.) - kleur, geluid, breedbeeld - 12 cm
Annotatie Acteurs onder anderen: Karen-Lise Mynster, Jacob Lohmann. - Deens gesproken, Nederlands ondertiteld - Videoversie van de televisieserie: Denemarken : DR Drama, (c)2020 - Oorspronkelijke titel: N°ar støvet har lagt sig
ISBN 5407003482881
PPN 433735252
Genre sociale roman
Thematrefwoord Terrorisme ; Aanslagen (misdaad)
Taal Deens