Let op | maandag 20 mei 2024 (2e Pinksterdag) zijn alle Rozet locaties gesloten
Poes, waar ben je?
Boek

Poes, waar ben je? vilten flapjes en een spiegeltje! (2022)/ Ingela P Arrhenius

Waar is poes? Ga op zoek en kijk onder de vilten flappen. Prentenboek met kleurrijke illustraties en flappen. Vanaf ca. 1 jaar.

Aanwezigheid

Recensie

Dit kleurrijke vierkante zoek-en-vind prentenboekje bestaat uit vijf keer twee bladzijden met afgeronde hoeken. Het is van stevig karton, maar niet zelf vast te houden voor baby's. Op de linkerpagina zie je telkens een eenvoudige tekening van een dier, met in grote zwarte letters de naam van een ander dier, gevolgd door de vraag 'Waar ben je?' Elke rechterpagina bevat een fel gekleurd vilten flapje. Daaronder zit het gezochte dier met een tekst als 'Gevonden!' of 'O, ben je daar!' De eerste vier flappen zijn geknipt in de vorm van een kasteel, stoel, bloem en boom. De laatste vraag 'Kindje, waar ben je?' wordt gesteld door alle vier de dieren. Onder dat flapje zit een spiegeltje, zodat de baby zichzelf kan zien. Baby's zullen al gauw de flapjes willen optillen en de dieren aanwijzen. Het benoemen van de dierennamen stimuleert de woordenschat. Peuters zullen ook graag met het boekje spelen en daarbij meebrabbelen. Voordeel: zij kunnen het wel zelf vasthouden. Tegelijkertijd verscheen ook 'Graafmachine waar ben je'.* Prentenboek met kleurrijke illustraties en vilten flappen. Vanaf ca. 1 jaar.

Specificaties

Nederlands | 9789025775797

Titel Poes, waar ben je? : vilten flapjes en een spiegeltje!
Auteur Ingela P. Arrhenius
Instelling /Nosy Crow, London
Type materiaal Boek
Editie Eerste druk;
Uitgave Haarlem : Gottmer, 2022
Overige gegevens 12 ongenummerde pagina's - gekleurde illustraties - 19 cm
Annotatie Vertaald uit het Engels. - Tekst Nosy Crow Ltd - Vertaling van: Where's Mrs Cat? - London : Nosy Crow Ltd, (c)2022
ISBN 9789025775797
PPN 435566776
Genre Boekstart - dierenleven
Thematrefwoord Huisdieren ; Verstoppertje ; Beweegbare boeken
Taal Nederlands