Let op | maandag 20 mei 2024 (2e Pinksterdag) zijn alle Rozet locaties gesloten
De jacht op de Wolfswind
Boek

De jacht op de Wolfswind (2022)/ John Flanagan, vertaling [uit het Engels]: Wybrand Scheffer

Piraten sluipen de haven van Hallasholm binnen en stelen de Wolfswind, het vlaggenschip van de Skandische vloot. De kleine maar vastberaden bemanning van de Reiger achtervolgt de piraten over woeste zeeën om het wolvenschip terug te roven. Met kaart. Vanaf ca. 10 jaar.

Aanwezigheid

Recensie

Het negende deel in de spannende vikingserie 'Broederband*' van John Flanagan. Piraten zijn tijdens een groot feest de haven van Hallasholm binnengeslopen. Bijna elk schip is door hen onklaar gemaakt, en de Wolfswind, de trots van oberjarl Erak, is zelfs gestolen. Zonder dit schip zijn de beschermers van de Stormwitzee stuurloos, en kunnen de piraten ongestraft roven en plunderen. De kleine maar vastberaden bemanning van het ongedeerd gebleven schip de Reiger gaat op jacht om Eraks wolvenschip te vinden en terug te stelen van de woeste piraten.'De jacht op de Wolfswinkel' is in een vlotte spannende stijl geschreven. Met kaart en een enkele zwart-witillustratie. John Flanagan (1944) is een Australische jeugdauteur. Hij is bekend van onder meer de series 'De Grijze Jager' en 'Broederband'. Voor avontuurlijke lezers vanaf ca. 10 jaar.

Specificaties

Nederlands | 9789025776299 | 333 pagina's

Titel De jacht op de Wolfswind
Auteur John Flanagan
Secundaire auteur Wybrand Scheffer ; David Elliot
Type materiaal Boek
Editie Eerste druk;
Uitgave Haarlem : Gottmer, 2022
Overige gegevens 333 pagina's - zwart-wit illustraties - 21 cm
Annotatie Illustratie: David Elliot, kaart: Mathematics en Anna Warren - 1e druk Nederlandse uitgave: 2022 - Vertaling van: The stern chase. - Random House Australia, (c)2022. - (Brotherband ; b. 9)
ISBN 9789025776299
PPN 436699117
Genre avonturenroman - zeeverhaal
Thematrefwoord Vikingen ; Zeerovers ; Helden
Taal Nederlands

Relaties/Serie

Broederband
Boek

Broederband (2012-...)

vol. b. 9
Uitgeleend
John Flanagan